Register

A password will be e-mailed to you.

Najočakávanejšie RPG súčasnosti, ktoré je vyvíjané štúdiom CD Projekt RED (tvorcovia legendárnej trilógie The Witcher) síce bolo opätovne odložené, informácie o ňom sa neprestávajú šíriť. Prebehla totiž prvá oficiálna Night City Wire prezentácia, ktorá odhalila nový gameplay element, pričom ten doposiaľ nebol nikdy ukázaný. Ide o takzvanú Braindance mechaniku, ktorá bude plniť detektívny prvok v hre.

Braindance by mal byť prístroj priamo vo svete Cyberpunk 2077, ktorý hráčovi, teda vami vytvorenému charakteru, umožní prežiť niektoré udalosti postáv mestečka Night City. A keď píšeme prežiť, tak myslíme kompletne vidieť vo forme akéhosi videa. V rámci pomyselného záznamu presúvate čas dopredu i dozadu, spomaľujete udalosti, no a hľadáte stopy, ktoré vám môžu pomôcť pri pátraní.

Scenáristi sa pýšili, že pôjde o plnohodnotnú súčasť očakávaného titulu, pričom ide o ďalšiu gameplay vrstvu, ktorá dodáva na komplexnosti hutného RPG. Autori súčasne dodávajú, že si pre Braindance pripravili množstvo zaujímavých príbehov, ktoré budeme rozpletať s nadšením a očakávaním. Súčasne je zrejmé, že do veľkej miery ide o poctivé vyšetrovanie, v ktorom musíme nájsť konkrétny predmet, prípadne postavu, no a tá nás následne posunie dopredu v určitom queste, či hlavnej príbehovej línii.

Okrem toho sme sa dočkali nového traileru, ktorý zachytáva úplný prológ hry, čiže približne prvé štyri hodiny hrania. Samotný úvod si už mohli zahraniční novinári vyskúšať. Očividne sa máme pripraviť na naozaj unikátny projekt, ktorý bude excelovať v oblasti hrateľnosti, príbehu i vizuálneho stvárnenia. Ostáva nám preto už len dúfať, že dátum vydania, ktorý je nastavený na 19. novembra 2020 bude konečný a nedočkáme sa ďalšieho odkladu.

Na novinku od poľského štúdia CD Projekt RED sa môžu pripraviť majitelia konzol PlayStation 4, Xbox One a PC, pričom po príchode nadchádzajúcej hernej generácia i hrdí držitelia nových platforiem. Myslíte, že Cyberpunk 2077 plnohodnotne naštartuje terajšiu dekádu a prinesie kvalitu, ktorú od neho všetci očakávame? Môžete nám dať vedieť prostredníctvom dostupných komentárov.

Zdroj: YouTube.com

Komentuj!