Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Creative Technology oznámila vydanie svojho najnovšieho zvukového adaptéra Creative BT-W3, ktorý využíva pripojenie Bluetooth 5.0 a špičkové zvukové kodeky ako aptX Low Latency a aptX HD pre vylepšený zvukový zážitok.

Je tiež vybavený voliteľným prepínačom kodekov, ktorý umožňuje výber kodeku jednoduchým stlačením tlačidla. Creative BT-W3 tiež prichádza s praktickým 3,5 mm analógovým mikrofónom na podporu chatu. Okrem toho môžu teraz používatelia pohodlne a bez problémov uskutočňovať bezdrôtové hovory s pridanou funkciou HFP.

Creative BT-W3, vychutnajte si bezdrôtový zvuk kedykoľvek a kdekoľvek.

Kontrolné svetlo a tlačidlo výberu kodeku sú kľúčové funkcie, vďaka ktorým produkt Creative BT-W3 skutočne vyniká z davu. Používatelia si môžu bez námahy prepínať a vyberať najvhodnejší kodek pre rôzne prípady použitia kedykoľvek a kdekoľvek. Zatiaľ čo aptX HD je ideálny pre pôžitok z hudby, aptX LL ponúka dokonalý zážitok z filmov a hrania s oneskorením iba 40 ms. S týmito užívateľsky prívetivými funkciami spolu s dostupnou cenou je Creative BT-W3 ideálne Bluetooth plug-and-play zvukové riešenie pre používateľov PS4, Nintendo Switch, PC a Mac.

Ceny a dostupnosť

Cena Creative BT-W3 je 39,99 EUR a je k dispozícii na Creative.com. Pre viac informácií navštívte creative.com/btw3.

Komentuj!