Register

A password will be e-mailed to you.

Minulý rok sme sa dočkali oznámenia hry Marvel’s Avengers, ktorú pripravuje štúdio Crystal Dynamics, ktoré hráči poznajú mimo iné vďaka práci na sérii Tomb Raider. Po miernom odklade sa hry dočkáme už 4. septembra, a tak je najvyšší čas, aby sme sa o hre dozvedeli viac.

K tomu poslúži dnešná prezentácia, ktorá dostala názov June Marvel’s Avengers WAR TABLE. Tá odštartuje o 19:00 nášho času a vývojári nám konečne hru predstavia bližšie. Pozrieť si ju môžete skrz priložené video.

Pre niekoľkými dňami sme sa dozvedeli, že fanúšikovia, ktorí si zakúpia verziu pre aktuálnu konzolovú generáciu, dostanú po vydaní next-gen konzol bezplatný update. Ten prinesie zlepšenie grafiky, dynamické 4K rozlíšenie a 60fps, využije rýchlejšie SSD disky a v prípade PS5 verzie aj haptickú odozvu, ktorú prinesie ovládač DualSense. Potvrdené bolo aj online hranie medzi PS5 a PS4 hráčmi, takže ak v súčasnosti neplánujete kúpu novej generácie konzol, nebude to prekážkou.

Titul Marvel’s Avengers dorazí, ako už bolo spomenuté, 4. septembra na PlayStation 4 a Xbox One, no skrátka neprídu ani hráči na PC. Bonusom pre hráčov u nás bude česká lokalizácia v podobe titulkov, takže si hru užijú aj menej zdatní angličtinári.

Zdroj: YouTube

Komentuj!