Register

A password will be e-mailed to you.

Minulý týždeň sme vás informovali o úniku, ktorý predčasne odhalil nové pokračovanie série Crash Bandicoot. Taiwanskej ratingovej organizácii totiž unikol nielen samotný názov, ale aj obal hry, platformy a základný nástrel deja. Následne sa na internet dostali aj nekvalitné screenshoty z oznamovacieho traileru, ktoré prezradili aj to, kedy titul dorazí. Zostávalo už len počkať, kedy dôjde k oficiálnemu odhaleniu. A to prebehne už dnes popoludní.

Po prvom úniku sa dalo očakávať, že oficiálne oznámenie Crash Bandicoot 4: It’s About Time nie je ďaleko. Skôr, než sme sa dozvedeli, že k nemu dôjde dnes o 17:00 hodine nášho času, sa však na internet dostali prvé obrázky, ktoré fanúšikov rozdelili na dva tábory. Na oficiálnom Twitter účte sa objavil teaser lákajúci na dnešné oznámenie hry, pričom autori sľubujú, že oficiálne odhalenie bude lepšie, ako úniky.

Hoci sú hráči radi, že nás čaká nové dobrodružstvo obľúbeného hrdinu, nepotešilo ich, že postavičky prešli redizajnom, a tak ako Crash, i jeho sestra Coco a starý známy zloduch Dr. Neo Cortex budú v novinke vyzerať odlišne, než v Crash Bandicoot N. Sane Trilogy. Je síce škoda, že mnoho hráčov hru odsudzuje vopred a na základe nekvalitných obrázkov, no dnes je to bežné, stačí sa pozrieť aj na megahit The Last of Us Part II, ktorý sa po úniku taktiež stretol s obrovskou vlnou nevôle zo strany hráčov.

Screenshoty naznačujú, že dizajnový rukopis štúdia Toys for Bob, ktorý bol použitý aj pri Spyro Reignited Trilogy sa uplatnil aj v tomto prípade. Podľa všetkého sa tak možno tešiť na farebné a krásne vymodelované svety, ktorými sa mohol pochváliť aj už spomínaný Spyro. Crash Bandicoot 4: It’s About Time však nemožno súdiť popredu, na to treba vidieť hru v pohybe. Spoločnosť Activision však určite od vývojárov chcela, aby fanúšikovia dostali Crasha, ktorého majú radi.

Podľa obrázkov môžeme súdiť, že nás čaká dobrodružstvo, na ktoré už dlhší čas čakáme, pričom nebude chýbať ani možnosť zahrať si za rôzne postavy, a to vrátane Dr. Nea Cortexa. Nové kvantové masky podľa všetkého prepožičajú hrdinom nové schopnosti, o čom sa pravdepodobne presvedčíme už dnes. Hoci trailer uvidíme až popoludní, na dátum vydania čakať netreba, pretože ten unikol spolu s vyššie priloženými screenshotmi.

Pokiaľ sa na Crash Bandicoot 4: It’s About Time tešíte, poznačte si dátum 9. október tohto roku, kedy titul dorazí na konzoly PlayStation 4 a Xbox One. Pokiaľ si titul zakúpite v digitálnej forme, dostanete bonus v podobe takzvaných Totally Tubular skinov pre Crasha a Coco. Z toho sa dá usúdiť, že nebude nutné uspokojiť sa so základnými oblečeniami a za plnenie úloh budeme odomykať nové veci, no počkajme si radšej na oficiálne potvrdenie zo strany vývojárov. Po vypustení traileru vám ho, samozrejme, prinesieme spolu s prvými oficiálnymi informáciami.

Zdroj: Gematsu

Komentuj!