Register

A password will be e-mailed to you.

Všetci to veľmi dobre poznáme – hier zadarmo jednoducho nie je nikdy dosť a hoci je pravdou, že k mnohým z nich sa nikdy nedostaneme, minimálne nimi obohatíme svoju virtuálnu zbierku. K aktuálne dostupnému počinu sa ale nepochybne dostanete, nakoľko ide o kvalitného zástupcu bojových hier na štýl Mortal Kombat. Akurát sa v tomto prípade proti sebe postavia mocní hrdinovia z univerza DC. Zdarma totiž môžete získať Injustice: Gods Among Us.

Zmienenie série Mortal Kombat nebolo náhodné. Na Injustice pracovali identickí autori zo štúdia NetherRealm Studios (tí majú na svedomí i posledné iteráciu najbrutálnejšej a vlastne najlepšej žánrovej záležitosti posledných rokov). Preto sa kvalít rozhodne nemusíte obávať. Áno, ide o staršiu hru a preto najmä v porovnaní s Mortal Kombat 11 môže Injustice pôsobiť trochu zastaralo, avšak stále ide o mimoriadne násilnú, uspokojujúcu a nadmieru zábavnú “bojovku”.

K online hrám sa dostanete už len s ťažkosťou, keďže protivníkov v týchto režimoch je pomenej, avšak gaučové zápasenie je k dispozícii, rovnako ako príbeh a množstvo ďalších módov pre jedného hráča. Preto je možné, že v Injustice: Gods Among Us strávite desiatky a desiatky hodín, keďže sa jedná o návykovú záležitosť, ktorá pohltí už spomínaným zábavným súbojovým systém, ktorý je okorenení o takzvané prechody v rámci jednej úrovne. Konkrétnym útokom môžete oponentov prehodiť do novej lokácie a sčasti tak zmeniť prítomné kulisy.

Ako sa dostanete k Injustice úplne zdarma? Tentokrát je to až smiešne jednoduché. Stačí vlastniť konzolu PlayStation 4, prípadne Xbox One, či Xbox 360, no nezabudlo sa ani na osobné počítače. Následne prostredníctvom virtuálneho obchodu na danej platforme (PC hráči musia využiť Steam) nájdete hru Injustice, no a pridáte si ju do vašej zbierky, kde už nastálo zostane. Akcia je aktuálna iba do 26. júna 2020, takže by ste sa mali poponáhľať, ak nechcete výhodnú ponuku zmeškať. Na záver vám prajeme príjemné hranie v bojových arénach.

Zdroj: indiegamebundles.com

Komentuj!