Register

A password will be e-mailed to you.

Platforma GOG.com aktuálne rozdáva zdarma tretí diel slávnej série The Witcher s podtitulom Wild Hunt. Samotná ponuka môže znieť veľmi lákavo, možno až neuveriteľne, má však jeden háčik.

Ten spočíva v tom, že táto akcia je skôr určená pre tých, ktorý už v minulosti zavadili o zakončenie príbehu Geralta z Rivie. GOG požaduje, aby ste titul už vlastnili buď na jednej z konzol (nevzťahuje sa na Nintendo Switch), alebo na platforme Steam, či Epic Store.

Jediné čo je treba, je stiahnuť si klienta GOG Galaxy 2.0, prepojiť s ním buď PlayStation účet, alebo Xbox Store, či ktorúkoľvek z dvojice vyššie vymenovaných PC platform. Existuje však rozdiel medzi konzolovými a PC verziami. Pokiaľ vlastníte PC verziu a prepojíte danú platformu s GOG Galaxy klientom, môžete dostať extra kľúč, ktorý máte možnosť niekomu podarovať. Navyše, na GOGu dostanete repliku presne takej verzie, akú momentálne vlastníte. Ak teda DLC nemáte, v GOG verzii budú tatiež absentovať.

Samotná ponuka vyprší 23. júna 2020. Pokiaľ ste Witcher 3: Wild Hunt v minulosti hrali na niektorej z konzol a chceli by ste si vyskúšať PC verziu, určite neotáľajte. Rovnaká ponuka sa v blízkej dobe bezpochyby nebude opakovať.

Komentuj!