Register

A password will be e-mailed to you.

Aktuálny Humble Bundle balík je teraz určený hlavne stratégom a ponúka vlastne iba jedinú hru s množstvom DLC. No aj tak považujeme za vhodné vás na tento balík upozorniť.

Cities: Skylines patrí v súčasnosti jednoznačne medzi najpopulárnejšie aj najlepšie budovateľské stratégie poslednej dekády a od svojho vydania v roku 2015 ide stále o živú hru. Je to vlastne nasledovník série Cities in Motion, pričom v mnohom pripomína populárne Sim City a rovnako v ňom vytvárate a spravujete svoje moderné mesto a jeho infraštruktúru. Na rozdiel od iných bežných hier, sú však u Cities: Skylines veľmi dôležité, či dokonca kľúčové veľmi početné DLC.

Humble Bundle ponúka teraz základný balíček s pôvodnou hrou a jediným DLC za cenu iba 1 €, avšak odporúčame skôr drahšiu verziu za 6,8 €. V ňom sa vám totiž odomknú aj ďalšie štyri, dosť zásadné rozšírenia: Concerts, Snowfall, Natural Disasters a balíček High-Tech budov. Najdrahšia úroveň balíku stojí 16,5 € a do Cities: Skylines vám pridá ešte DLC Mass Transit, Industries, Green Cities, Campus a dvojicu balíčkov budov.

Ďalšie zásadné DLC, ako napríklad After Dark, rekreačné Parklife či najnovší Sunset Harbor síce v ponuke absentujú, ale aj tak ide o atraktívnu ponuku, ktorú môžete získať na tomto odkaze a bude platiť ešte deväť dní.

Komentuj!