Register

A password will be e-mailed to you.

Portál GOG.com spustil po roku opäť svoj tradičný letný výpredaj. Aktuálne nám ponúka v zľave nepreberné množstvo najrôznejších titulov, pričom až tritisíc z nich kleslo cenovo o 95%.

Súčasný výpredaj je v porovnaní s laňajšími výnimočný a to z viacerých dôvodov. Predovšetkým uvoľnili zdarma niekoľko demoverzií k očakávaným tohtoročným kúskom, medzi ktoré patrí očakávaný remake klasickej akčnej RPG hry System Shock, či pokračovanie kultovej taktickej stratégie Desperados III. Zoznam demoverzií doplňujú aj menej známe počiny, ako Destroy All Humans!, Spiritfarer, Carrion a Cris Tales.

Mimo to, počet hier ponúkaných v obchode sa rozšíril o dve novodobé klasiky, menovite Metro Exodus (50% zľava) a Prey (70% zľava). Súčasťou tohto výpredaja je takisto niekoľko bundlov, ktoré máte umožnené si sami vyskladať. Tým sa vám uvolní neskoršia zľava. Pokiaľ z týchto bundlov vezmete minimálne 3 hry, dostanete dodatočnú zľavu 5%. Zoberte päť hier, zľava sa zväčší na 10%.

A nakoniec sme si vám dovolili uviesť menší zoznam žánrovo rozmanitých kúskov, ktoré podľa nášho názoru stoja za pozornosť. Radíme do neho tituly: XCOM 2 (75% zľava), Deus Ex GOTY (86% zľava), Divinity: Original Sin 2 – Definitive Edition (50% zľava), Darkest Dungeon (75% zľava), The Evil Within 2 (75% zľava), či Dishonored: Complete Collection (70% zľava).

Tento výpredaj napokon skončí až 15. júna tohto roku, takže máte ešte niečo cez dva týždne na to, aby ste si niečo vybrali z tejto ponuky.

Komentuj!