Register

A password will be e-mailed to you.

Malé turecké štúdio Zoetrope Interactive tvorili fanúšikovia diela H.P. Lovecrafta, a práve z tohoto dôvodu boli ich herné adaptácie považované za najlepšie. A to aj napriek tomu, že nikdy priamo nepreviedli do hernej podoby jeho poviedku, román, či novelu a vo svojich počinoch sa jeho tvorbou vždy len inšpirovali. A podobne to zrejme bude aj pri ich najnovšom počine, adventúre Transient.

Po výborných adventúrach Darkness Within: In Pursuit of Loath Nolder a Darkness Within 2: The Dark Lineage sa do tretice naplno predviedli adventúrou Conarium, ktorú sme aj recenzovali. A teraz potešili svojich fanúšikov oznámením, že v roku 2020 by mal vyjsť ďalší lovecraftovský titul s názvom Transient.

Vývojári, ktorí sa teraz prezentujú pod novým názvom Stormling Studios sľubujú vo svojom najnovšom počine spojenie mystického sveta z noviel H.P. Lovecrafta s novodobým, cyberpunkom. V ich najnovšom projekte sa máme ponoriť v úlohe hackera Randolpha Cartera do hlbokého a obskurneho dystopického sveta, v ktorom sa máme, mimo iného dozvedieť strašnú pravdu o živote hlavnej postavy. Toto odhalenie však môže Randolpha dostať až do stavu nepríčetnosti a postaviť ho pred zásadné otázky ľudskej existencie.

Takže sa už teraz tešíme na ďalšiu surreálnu exkurziu do virtuálneho lovecraftovského sveta a veríme, že pôjde o naozaj zaujímavú výpravu. Podla predbežných informácií by sme sa hry mali dočkať ešte v roku 2020 na platformách PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Komentuj!