Register

A password will be e-mailed to you.

SFZ Home Challenge pokračuje ďalším turnajom. Nesie označenie SLSP home challenge a uskutoční sa už tento piatok, 28.5.2020. Víťaz si odnesie ročné predplatné PS Plus a zahrá online s Ondrejom Dudom.

Akútny nedostatok futbalového vyžitia v ostatných týždňoch sa Slovenský futbalový zväz snaží tlmiť moderným spôsobom – organizáciou e-športových zápolení v hre eFootball PES 2020 na PlayStation 4. Prvý turnaj prebehol 22.5.2020.

Celkovým víťazom sa stal hráč s prezývkou „Hrjesik992“, ktorý hájil farby FC Liverpool. Ten vo finále zdolal 2:1 na zápasy „Karesza“ s FC Barcelona a mohol sa tešiť z výhry 100-eurového kreditu do Fortuny. Za odmenu si ešte zahral s Lukášom Haraslínom. Aké dojmy prvý turnaj zanechal, si môžete prečítať v oficiálnej správe.

https://youtu.be/V-mDyfoYYc8

Ďalší turnaj nás čaká už tento piatok a súťaží sa o zaujímavé ceny – gamepad, hráčske slúchadlá, predplatné na PS Plus na rok a exhibičný zápas so slovenským reprezentantom, Ondrejom Dudom. Registrácia trvá do 28.mája, 23:59. Viac informácií o turnaji a samotnú registráciu nájdete tu.

Ak by ste sa turnaja radi zúčastnili, ale hru PES 2020 nemáte, zasúťažte si s nami o jeden kód na Facebooku somhrac.sk. Výhercu vyžrebujeme vo štvrtok o 18:00, kód mu následne odošleme tak, aby stihol registráciu do turnaja.

Komentuj!