Register

A password will be e-mailed to you.

Očakávaný The Last of Us Part II sa pomaly blíži, nakoľko sa po miernom odklade už 19. júna dočkáme novej kapitoly príbehu Ellie a Joela. Keďže pre Sony ide o jeden z najdôležitejších titulov v ich portfóliu a zároveň o jednu z posledných veľkých exkluzivít pre PS4, je potrebné to poriadne osláviť. A ako to urobiť lepšie, než limitovanou edíciou PS4 Pro a príslušenstva, všakže?

Fanúšikovia a zberatelia sa teda môžu tešiť na limitovanú edíciu PlayStation 4 Pro s motívom The Last of Us Part II PlayStation 4 Pro za 399 €. Toto balenie bude obsahovať konzolu PlayStation 4 Pro v matnom prevedení s designom tetovania Ellie, limitovanú edíciu ovládača DS4, kópiu hry a kód do PlayStation Store na získanie špeciálneho bonusového digitálneho obsahu. 

Limitovaná edícia bezdrôtového ovládača DualShock 4 v matnom prevedení s bielymi detailami, designom tetovania Ellie a logom hry bude dostupná aj samostatne, a to za 59 €.

Ikonickú hudbu Gustava Santaolally, ktorá bude sprevádzať príbeh očakávaného titulu, si budú môcť hráči vychutnať so špeciálnou edíciou bezdrôtových slúchadiel Gold Wireless Headset s logom hry a designom tetovania Ellie, a to za cenu 99 €.

Špecialitou bude aj limitovaná edícia externého harddisku od firmy Seagate. Kapacita bude 2TB, čo bezpochyby poskytne dostatok úložného priestoru. Chýbať, samozrejme, nebude ani motív hry. V zahraničí bola cena stanovená na 89,99 $, dostupnosť je odhadovaná na koniec júna. Otázkou je však dostupnosť a cena v našich končinách.

Fanúšikov iste poteší aj The Last of Us Part II Special Edition za 89 €. Zberateľská verzia The Last of Us Part II Collector’s Edition bude dostupná za 169 €. Viac o jednotlivých edíciách a ich obsahu sa dočítate na tomto odkaze.

Zdroje: PlayStation.Blog, tlačová správa, IGN

Komentuj!