Register

A password will be e-mailed to you.

S Lego hrami sme všetci veľmi dobre oboznámení. Hravé tituly z produkcie štúdia Traveller’s Tales sú založené na rozmanitých úrovniach, jednoduchej hrateľnosti, no a tá kombinuje akčné súboje i svižné skákanie. Spomínaní vývojári nezriedka adaptujú populárne filmové značky ako napríklad Pán Prsteňov, Star Wars, Indiana Jones, či Harry Potter. Dokonca sme sa za posledné roky dočkali hier, ktoré vychádzali z oficiálnych Lego filmov. Podobným prípadom je aj The LEGO Ninjago Movie Videogame, ktoré aktuálne môžete získať úplne zdarma.

The LEGO Ninjago Movie Video Game nijak nevybočuje zo zaužívaného konceptu akčných adventúr, kde tlčiete do takmer každého predmetu s cieľom získať, čo najviac pestrofarebných bodov. Príležitostne vám cestu skrížia protivníci, s ktorými sa však stlačením niekoľkých kláves ľahko vysporiadate, no a hlavne staviate najrôznejšie predmety. Tie vám pomôžu vyriešiť niektoré logické hádanky alebo prekročiť prekážku, na ktorú vaše malé Lego nohy už, žiaľ, nestačia.

Ocitáte sa v úlohe mladých ninjov, čo znamená, že sa dostávate k slušnému počtu chladných zbraní ako oštep, meč, či rovno dve katany. Hrateľnosť je svižná, často mení prostredia a šikovne pracuje so svojím námetom. Koniec koncov, Traveller’s Tales za roky pracovania na podobných projektoch nabrali nespočetné množstvo skúsení a nezriedka prekvapujú svojou kreativitou v rámci dizajnu jednotlivých levelov a úsekov.

Ako sa teda dostanete k zábavnej akčnej adventúre The LEGO Ninjago Movie Videogame úplne zadarmo? Je to jednoduché, stačí vlastniť Steam účet, prípadne konzolu PlayStation 4, či Xbox One. Na všetkých troch platformách sa môžete k titulu dostať bez akéhokoľvek platenia, pričom po vypršaní atraktívnej akcie vám relatívna novinka zostane už navždy zdarma. Nemusíte sa obávať, že by ste po určitom dátume o hru prišli.

Záverom preto upozorňujeme, že ponuka je aktuálna výhradne do 21. mája 2020. Tým pádom príliš dlho neotáľajte, nakoľko následne si za toto kockové dobrodružstvo zaplatíte tradičnú sumu. Následne vám už len môžeme popriať príjemné hranie plné zábavy i milého humoru.

Zdroj: gamesradar.com

Komentuj!