Register

A password will be e-mailed to you.

V našej nedávnej recenzii sme si predstavili nový titul zo sveta, v ktorom vládne legendárny predátor, Yautja, ktorého poznáme zo známej filmovej série Predátor. Predator: Hunting Grounds sa hlási s novým obsahom, ktorý nám chýbal aj pri recenzovaní produktu.

Už 26. mája 2020 prichádza prvá várka obsahu, ktorá obsiahne integráciu nového charakteru do hry. Nebude nim nik iný, ako ikonický vietnamský veterán Dutch, ktorého zosobňuje multitalentovaný Arnold Schwarzenegger. Dutch bude plne licencovaný a prídavok bude, pravdepodobne, obsahovať aj legendárne hlášky, ktoré poznáme z filmu z roku 1987. Vývojári informovali priamo na oficiálnom Playstation blogu, v ktorom sa Jared Gerritzen, hlavný kreatívny riaditeľ Illfonic nechal počuť, že strávili so samotným veľkým Arnoldom príjemný slnečný deň v srdci Kalifornie nahrávaním nového obsahu ku sľubovanému DLC.

V prvej aktualizácii, ktorá bude k dispozícii zdarma všetkým, čo si hru zakúpili, sa hráči dozvedia niečo viac o samotnom charaktere Dutcha. Jeho príbeh si budete môcť vypočuť vo forme virtuálnych audio pások, ktoré dostanete za levelovanie postavy.

V druhej časti blogu sa dozvedáme o platenej časti nového DLC. Vyzerá to tak, že samotná postava Dutcha, rovnako ako aj jeho výbava vo forme útočnej pušky QR5 “Hammerhead” v tandeme s Dutchovým nožom, bude súčasť plateného balíčka. Toto všetko bude k dispozícii už od 26. mája 2020. Jared Gerritzen jedným dychom dodáva, že pri tomto DLC to určite nekončí. Na časovej osi, ktorá je k dispozícii v rámci samotného blogu, vidíme predikciu pre 3 ďalšie obsahové balíčky, ktoré budú rolovať od júna až po august. Môžeme len dúfať, že sa medzi nimi objavia aj iné postavy z filmu Predátor. V redakcii by nás určite potešili aj nové mapy, poprípade nejaký nový herný režim.

Pozrite si krátky zostrih z redakčného gameplayu za mariňákov!

Nakoľko sa na tvorbe obsahu podieľal sám Arnold Schwarzenegger, o autenticitu sa určite nemusíme obávať. Je to síce len hra na nostalgickú strunu, ale aj to je spôsob, ako potenciálne zaujať nového hráča.

Zdroj: PlayStation Blog

Komentuj!