Register

A password will be e-mailed to you.

Microsoft odhalil na svojom streame podobu prvých third party hier pre Xbox Series X. Medzi ne patrí aj nový diel Dirt 5 od spoločnosti Codemasters.

Britská spoločnosť Codemasters predstavila lákavý trailer na pokračovanie arkádových pretekov Dirt 5. Tie síce priamo nadviažu na Dirt 4, ktorý sme svojho času aj recenzovali, no nová časť už ďaleko viac pripomína sériu Forza Horizon. Precestujete v nej celý svet, spojíte sa s priateľmi, užijete si množstvo terénnych áut a, samozrejme, aj poriadnu zábavu.

Dirt 5 si každopádne vyslúžil nálepku Optimized for Xbox Series X a hra bude podporovať aj Smart Delivery systém. Nebude chýbať 4K rozlíšenie a 120 snímkov za sekundu (no iba v prípade nižšieho rozlíšenia). Celkovo má ponúknuť sedemdesiat tratí, desať destinácii a dynamické počasie.

Podľa zverejnenej ukážky je vydanie Dirt 5 plánované na október 2020. Konkrétne by sa ho mali dočkať na platformách PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X a Google Stadia. Zatiaľ nám nezostáva nič iné ako si pozrieť vskutku výborný a dynamický trailer novinku od štúdia Codemasters.

Komentuj!