Register

A password will be e-mailed to you.

nejaký piatok vieme, že vývojári zo štúdia Rebellion, stojaci za sériami Sniper Elite, Zombie Army, či mnohými ďalšími hrami, pripravujú aj pokračovanie stratégie Evil Genius, ktoré by malo doraziť niekedy v priebehu tohto roka. Prvý diel, ktorý vznikol pod rukami tímu Elixir Studios a vyšiel v roku 2004, si teraz môžete pridať do svojej knižnice hier úplne zadarmo.

Aby Rebellion podporili hranie doma a zároveň pripomenuli príchod sequelu, rozhodli sa rozdávať prvý diel stratégie, v ktorej sa zhostíte jedného z troch zloduchov. Vašou úlohou tým pádom bude páchať zlo za pomoci sídiel, kde budete mať buď kung-fu akadémie, raketové jaskyne, alebo laboratórie. Následne začnete regrutovať pomocníkov a robiť to, čo vám ide najlepšie.

Evil Genius 2: World Domination – EVIL GENIUS NOW AVAILABLE FREE! – Steam News

Take over the world without spending a dime!

Pre získanie hry zadarmo zamierte na odkaz uvedený vyššie, prípadne priamo na stránky Rebellionu, kde si síce musíte vytvoriť účet, no následne získate veľmi dobre hodnotený Evil Genius zadarmo. Nie je zrejmé, dokedy bude tento giveaway trvať, a tak by ste nemali zbytočne strácať čas, ak teda máte chuť prevteliť sa do kože zloducha a páchať neplechu.

Zdroje: Steam, Rebellion

Komentuj!