Register

A password will be e-mailed to you.

Microsoft a ich herná divízia Xbox počnúc dneškom štartujú kampaň, ktorá bude lákať na príchod ich next-gen konzol Xbox Series X a pravdepodobne, podľa dohadov, aj Xbox Series S. Pravidelne raz za mesiac uvidíme diel Inside Xbox, kde nám budú ukázané hry, dozvieme sa nové informácie a čo máme od “tábora zelených” do budúcna čakať.

Ako prezrádza sprievodná tlačová správa, Xbox 20/20 sa bude vysielať až do konca roka, takže ak patríte medzi fanúšikov Xboxu, budete mať až do príchodu nových konzol o zábavu postarané. Microsoft uvádza, že ide o spôsob ako upozorniť na novinky týkajúce sa budúcej generácie hrania, konzol Xbox Series X, tvorby Xbox Game Studios, ponuky Xbox Game Passu a projektu xCloud. Obsah videí tak bude vždy odlišný.

Májové vysielanie Xbox 20/20 sa zameria na prvú ukážku hrania hier budúcej generácie, trailery a taktiež sa v krátkosti pozrieme na to, čo chystajú partneri z radov vydavateľov a nezávislých vývojárov z celého sveta. Chýbať nebude ani čerstvo oznámený Assassin’s Creed Valhalla od Ubisoftu. Ďalší vývojári tým pádom hráčov predstavia, ako vyzerá “spolunažívanie” ich hier s konzolou Xbox Series X.

Dnešný diel si budete môcť pozrieť cez hociktorý priložený odkaz na video. Tým pádom je iba na vás, či preferujete YouTube, Mixer alebo Twitch. Snáď dnešný diel bude stáť za to a uvidíme skutočne kvalitnú porciu next-gen titulov. Viac sa dozvieme o 17:00 nášho času, kedy stream odštartuje.

Xbox – Twitch

Xbox streams live on Twitch! Check out their videos, sign up to chat, and join their community.

Zdroj: tlačová správa

Komentuj!