Register

A password will be e-mailed to you.

Dnes ráno sme vás informovali, že popoludní dorazí nový trailer na The Last od Uf Part II. Ako bolo sľúbené, tak sa aj stalo. O 16:00 k nám dorazil nový príbehový trailer, ktorý o niečo málo približuje púť Ellie a Joela v jednej z najočakávanejších hier súčasnosti. Skôr, než prejdeme k samotnému traileru, ešte tu máme pár slov od režiséra hry.

Neil Druckmann, režisér The Last of Us Part II na margo novej ukážky a situácie okolo hry vyhlásil:

„Niekoľko posledných týždňov bolo rušných a vďaka novému dátumu vydania a dokončenému vývoju The Last of Us Part II sme práve len niečo viac ako mesiac od dátumu vydania 19. júna 2020. Pravdupovediac, je to neskutočný pocit. Tento projekt predstavuje nielen roky tvrdej práce a vášne od všetkých tu v Naughty Dog, ale pokračovanie cesty, ktorá sa začala s Ellie, Joelom a každým z vás před siedmimi rokmi. Aj napriek tým niekoľkým zvratom sme šťastní, že ste s nami prežívali každý krok. Vaše nadšenie a podpora znamená veľa pre všetkých tu v štúdiu.

Sme v poslednej fáze, než dorazí do vašich rúk The Last of Us part II a tešíme sa, že sa s vami teraz môžeme podeliť o úplne nový Story Trailer, ktorý vám poskytne krátky náhľad na ďalšiu kapitolu príbehu Ellie a Joela.” Trailer navyše dorazil aj s lokalizáciou v podobe českých titulkov, takže si ho môžu naplno vychutnať aj hráči, ktorí až tak veľmi dobre neovládajú angličtinu.

Na záver už len informácia, že The Last of Us Part II vyjde 19. júna exkluzívne pre konzoly PlayStation 4. Hra pred pár dňami obdržala status GOLD, takže je oficiálne dokončená a vydaniu tak tým pádom nič nebráni. Spolu s trailerom dorazil i balíček screenshotov, o ktoré vás, samozrejme, nemôžeme pripraviť, a tak sa na ne pozrite v nasledujúcej galérii.

Zdroj: tlačová správa

Komentuj!