Register

A password will be e-mailed to you.

To, čo mnohí predpokladali sa práve stalo skutočnosťou. Po Lare Croft GO a Hitman GO sme sa dočkali i tretieho počinu z tejto série, čiže Deus Ex GO, ktorý sa môže stať súčasťou našej virtuálnej hernej knižnice. Ako sa dokážete k ťahovej taktickej záležitosti dostať úplne zadarmo?

Hitman GO a Lara Croft GO boli vydarenými experimentami, ktoré fungovali na veľmi podobných princípoch. Adaptovali populárne herné značky do podoby digitálnych stolových hier, kde sa pohybujete po vopred vytvorených políčkach, prekonávate prekážky v podobe protivníkov a každá jedna úroveň predstavuje náročný hlavolam, ktorý musíte rozlúsknuť pre úspešné pokračovanie.

Ako posledná sa tejto adaptácie dočkala značka Deux Ex, keďže tú má tiež pod krídlami populárne japonské štúdio Square Enix. Hranie pritom fungovalo veľmi podobne ako v predchádzajúcich dvoch iteráciách, akurát sa ťahová hrateľnosť odohrávala vo futuristických kulisách, ktoré sú typické pre sériu Deux Ex. Prekážky tu predstavujú početní strážnici, rôzne hi-tech zariadenia, prípadne roboti. Každý krok musíte mať veľmi dobre premyslený a analyzovať pohyby, nakoľko bez toho sa doslova nepohnete.

Titul je opätovne dostupný prostredníctvom Obchodu play a App Store. Ak náhodou príliš neholdujete mobilným titulom a primárne si hry užívate na konzolách alebo počítačoch, v tomto prípade musíme upozorniť, že Deus Ex GO je dostupné výhradne na moderných telefónoch. Ak si teda chcete ťahové dobrodružstvo Adama Jensena zahrať, budete k tomu musieť použiť mobilné zariadenia alebo tablet, nakoľko predošlé GO projekty sa ďalších verzií na iných platformách dočkali, táto hra však nie.

Každopádne nad atraktívnou ponukou príliš dlho neotáľajte. Niet najmenších pochýb, že ide o zábavný a kvalitný projekt, pričom takéto tvrdenie nepochybne podtrháva výborné metascore o hodnote 81%. Táto lukratívna akcia je aktuálna výhradne do siedmeho mája 2020. Následne si budete musieť za Deux Ex Go zaplatiť jeho plnú cenu. Na záver vám môžeme popriať veľa šťastia pri taktizovaní a lúskaní vidoherných orieškov v podobe logicky navrhnutých úrovní.

Komentuj!