Register

A password will be e-mailed to you.

Ubisoft už ponúkol množstvo výborných hier zadarmo, vrátane úžasných titulov ako Assasin´s Creed II, Rayman Legends a Child of Light o ktorých sme vás aj informovali. Ak patríte medzi “neštastníkov”, ktorí tieto akcie nestihli, teraz máte jedinečnú možnosť to napraviť.

Áno, prostredníctvom služby Uplay máte teraz k dispozícii možnosť vyskúšať si tieto tri vynikajúce hry a zároveň ich pridať do vašej hernej knižnice natrvalo. Pozor, táto ponuka je však časovo obmedzená a akcia trvá od 1-5. mája 2020.

Assasin´s Creed II je diel, ktorý je mnohými hráčmi aj v dnešnej dobe považovaný za ten najlepší z dlhoročnej ságy. V samotnej hre na vás čaká dvadsať, až tridsať hodín príbehovej kampane, pričom jej dej sa odohráva v renesančnom Taliansku, kde sa mimo iné stretnete aj viacerými známymi osobnosťami vtedajšej doby. Pri stretoch s nebezpečnými Templármi vám bude pomáhať i množstvo dobových zbraní, brnení, ktoré sú k vám voľne k dispozícii.

Kto by už nepoznal vynikajúcu sériu skákačiek Rayman. Titul Rayman Legends z roku 2013 priamo nadväzuje na úspešný Rayman Origins. Jedná sa o 2.5D plošinovku využívajúcu trojrozmerné modely postáv a prostredia. Hra je taktiež bohatá na obsah, obsahuje až 120 levelov, kde je Raymanovou úlohou oslobodzovať príšerky. Rayman Legends ponúka aj kooperatívny multiplayer až pre štyroch hráčov a nechýbajú ani levely prispôsobené do rytmu hudby.

Zachráňte záhradné kráľovstvo Lemúria pred kráľovnou noci , ktorá si ukradla mesiac a hviezdy. Vydajte sa cez magickú ríšu plnú všetkého, od priateľskej víly a škriatkov, až po odporných vlkov a temných drakov. Bojujte s príšerami a zlými mýtickými stvoreniami ako úbohá, ale statočná Aurora a jej verná svetluška Igniculus, v napínavých akčných bojoch. Ťahové RPG Child of Light, očarilo mnohých nielen svojou nádhernou vizuálnou stránkou a krásnym hudobným sprievodom, ale aj vynikajúcim príbehom. Ak ste fanúšikom podobného typu hier, Child of Light si vás určite získa.

Ak chcete všetky tri tituly získať bez platenia, môžete tak spraviť prostredníctvom aplikácie Uplay, ktorú pravdepodobne máte stiahnutú a nainštalovanú vo vašom počítači. V prípade ak nie, je potrebné kliknúť na tento link, následne stiahnuť aplikáciu Uplay a pridať si všetky tri hry do hernej knižnice. No ako bolo písané vyššie, táto akcia trvá len v období od 1. mája až do 5.mája 2020.

Komentuj!