Register

A password will be e-mailed to you.

Agent 47, s ktorým sa od roku 2000 stretávame pomerne pravidelne, patrí medzi ikony stealth žánru. Holohlavý zabijak sa na svoju zatiaľ poslednú výpravu vybral v roku 2018 v hre Hitman 2, ktorá si nielen na našej stránke viedla v recenzii veľmi dobre. O ňom však dnes reč nebude, pretože vy si teraz do svojej knižnice môžete pridať diel, ktorý už zmienenému poslednému pokračovaniu predchádza.

K dispozícii je totiž Hitman – The Complete First Season, a teda kompletná edícia prvej sezóny, ktorá vychádzala v čase vydania epizodicky. Od toho sa v pokračovaní, našťastie, upustilo, pričom ak ste titul z roku 2016 doteraz nehrali, nemusí vás úmorné čakanie, ktoré hráčov trápilo vtedy, vôbec zaujímať. Naša recenzia potvrdzuje, že i toto vyčíňanie Agenta 47 stojí za to a obzvlášť, ak pri ňom svieti “cenovka” zadarmo.

HITMAN™ – The Complete First Season

Featuring all of the Season One locations and episodes from the Prologue, Paris, Sapienza, Marrakesh, Bangkok, Colorado, and Hokkaido. As Agent 47, you will perform contract hits on powerful, high-profile targets in an intense spy-thriller story across a world of assassination. As you comple

Majitelia PlayStation 4 sa navyše môžu radovať z exkluzívneho obsahu v podobe bonusového kontraktu, ktorý nesie pomenovanie The Sarajevo Six. Hoci nejde o nič, čo by muselo majiteľov ostatných platforiem trápiť, no obsah navyše poteší vždy, no nie?

Otázkou však zostáva, dokedy bude titul k dispozícii zadarmo. Na PlayStation Store táto informácia nie je a nepodarilo sa nám k nej dopátrať ani na oficiálnych kanáloch značky Hitman na sociálnych sieťach. Berte teda čo najskôr, nech túto príležitosť nepremeškáte.

Zdroj: PlayStation Store

Komentuj!