Register

A password will be e-mailed to you.

COVID-19 znepríjemňuje životy ľudí po celom svete a zasiahol aj herné odvetvie. Odloženia sa dočkal napríklad aj The Last of Us Part II, no aktuálne už vieme nový termín, počas ktorého vyjde. Nový dátum zároveň dostal aj ďalší titul, Ghost of Tsushima.

Ako Naughty Dog, tak aj Sucker Punch Productions potvrdili svoje nové dátumy vydania svojich PlayStation 4 exluzivít. The Last of Us Part II vyjde po novom 19. júna 2020, no a Ghost of Tsushima, ktorý bol odložený z 26. júna tohto roku, vyjde nakoniec iba o niečo neskôr, konkrétne 17. júla 2020. Hermen Hulst, hlavný šéf Sony štúdii okrem iného poďakoval vývojárom za prácu v týchto ťažkých časoch.

Spoločnosť Naughty Dog inak čelila v týchto dňoch obrovskému problému. Jeden z testerov, ktorý mal na starosti The Last of Us Part II, údajne nedostal zaplatené a tak neváhal a vydal na internete niekoľko gameplay záberov. Okrem toho mal na rôznych internetových fórach rozpísať aj dôležité udalosti z hlavného príbehu, ako aj jeho koniec. Spoločnosť Sony však rýchlo odstránila všetky videá z internetu. Pokojne ich však môžu nasledovať i ďalšie, ak ich má dotyčná osoba uložené v počítači. Ak si teda nechcete pokaziť zážitok z hrania titulu, na ktorom Naughty Dog pracuje už dlhé roky, radšej sa vyhýbajte v týchto dňoch novinkách o The Last of Us Part II.

Komentuj!