Register

A password will be e-mailed to you.

Už nejaký ten piatok vieme, že Crash Bandicoot mieri na mobilné zariadenia, pričom o vývoj tohto titulu sa postarala spoločnosť King, ktorú určite poznáte vďaka počinu Candy Crush Saga a jeho variantom, ako Farm Heroes Saga, Candy Crush Soda a podobne. To, samozrejme, vyvolalo v hlavách hráčov otázku, či môže táto spoločnosť úctivým spôsobom priniesť Crasha na mobily. A hoci si ešte nemôžeme urobiť vlastný názor, vďaka niektorým YouTuberom tu máme aspoň prvé gameplay zábery.

Tie ukazujú úvodné levely hry a potvrdzujú, že pôjde o auto-runner titul, ktorý však bude obsahovať aj prvok budovania, pretože pre postup v hre bude podľa všetkého nutné vylepšovať základňu Crashovej sestry Coco. Na tomto mieste totiž budete vytvárať rôzne predmety, ktoré využijete v súbojoch s bossmi. Zatiaľ vieme, že je v hre Dr. Neo Cortex, podivne zmutovaný Dingodile, Mutagen Ant, Scorporilla, či Nitrus Brio.

Crash Bandicoot Mobile – Apps on Google Play

A new kind of Crash adventure featuring your favorite characters! Crash & Coco team up to put a stop to Dr Neo Cortex’s evil plan to destroy the multiverse! In this new mobile episode, Dr Neo Cortex has dispatched mutagen henchmen across the multiverse to enslave all dimensions.

Prvé gameplay zábery naznačujú, že pôjde o na určitú chvíľu zábavnú hru, ktorou môžete zaplniť niekoľko minút. Ako aj pri iných F2P hrách (ak sa táto informácia potvrdí), je tu však nutnosť počítať s tým, že si na progres v hre bude potrebné v niektorých momentoch počkať, prípadne začať do hry investovať. To, samozrejme, nemusí byť pochuti každému, no aspoň za vyskúšanie bude Crash Bandicoot Mobile stáť.

Zatiaľ si hru možno vyskúšať iba na Android smartphonoch, avšak plánuje sa aj vydanie pre zariadenia s iOS. Aktuálne prebieha testovanie iba v Malajzii a nie je dostupná informácia, kedy sa hra presunie z takzvaného soft-launchu k celoplošnému štartu. Akonáhle sa skončí testovanie a hra bude uvoľnená pre všetkých, budeme vás informovať. Zatiaľ si pozrite aspoň prvé úrovne na priložených videách.

Zdroj: Eurogamer

Komentuj!