Register

A password will be e-mailed to you.

Fanúšikov športov pandemická situácia iste nepotešila, pretože sa mnoho podujatí zrušilo. Americká športová stanica ESPN však nechce fanúšikov športu nechať na suchotách a tak bude premietať aspoň športy virtuálne. 

Výmenou za šípkové majstrovstvá, rugby, kickbox či drevorúbačskú súťaž bude na stanici ESPN virtuálny šport. Menovite pôjde o NBA 2K20, Madden 20, F1, Rocket League a Apex Legends. Možno si hovoríte, že narozdiel od klasických podujatí a šampionátov, ktoré vídavame rok čo rok, to nebude v ničom inam, avšak opak je pravdou. Mnoho atlétov sa zapojí do hrania tiež a pôjde aj o pekné peňažné ceny.

Asi najviac atlétov bude súťažiť v basketbale. Napríklad Domantas Sabonis, Donovan Mitchell, Booker, Drummond, Trae Young a podobne. Podobnú udalosť už absolvovala FIFA 20, ktorá sprostredkovala zápasy LaLigy v podaní reprezentantov z ich skutočných klubov. Samozrejme, nejde ani tak o to, kto je najlepší virtuálny hráč, než ako o vyplnenie času a náhradu v tomto období. A minimálne to bude istotne dobrá reklama pre virtuálne športy.

Presný rozpis hier a dátumy najdete na odkaze.

Komentuj!