Register

A password will be e-mailed to you.

Koronavírus je stále aktuálnou a nebezpečnou hrozbou. To si pochopiteľne uvedomujú i herné štúdiá, prípadne konkrétni vývojári pracujúci v nich, pričom rovnako mnohí registrujú nutnosť zostávať skrytý za štyrmi stenami našich bytov, prípadne domov. No a ako najlepšie udržať a nenásilne prinútiť početnú hráčsku skupinu, aby zostala doma? Je to jednoduché, tvorcovia buď ponúkajú masívne zľavy na svoje hry, prípadne nám ich dávajú rovno zdarma. Tentokrát je to práve druhý zmienený prípad a ponuka je rozhodne atraktívna.

Pomyselne najzaujímavejším kúskom je logické Hitman GO. Tento štýl hier bol jednu dobu pomerne populárny a pretvorenia do takejto podoby sa dočkali tri veľké značky štúdia Square Enix, konkrétne Lara Croft, respektíve Tomb Raider, holohlavý zabijak s kódovým označením agent 47 a v neposlednom rade i Adam Jensen z Deus Ex. Pred pár týždňami nám pritom prostredníctvom Obchodu Play autori ponúkli ťahové dobrodružstvo vyzývavej archeologičky, tentokrát sa budeme snažiť eliminovať početné ciele na menších herných poliach.

Princíp spočíva v tom, že každý váš ťah reprezentuje ťah protivníkov a potenciálnych cieľov. To znamená, že svoje kroky musíte plánovať tak, aby ste boli schopní zabiť všetkých oponentov, prípadne sa dostať na konkrétne miesto. Príležitostne máte k dispozícii zbrane, ktorými na diaľku odstránite prekážky v podobe ľudí, inokedy využívate šachovú elimináciu. Titul sa môže popýšiť rozmanitými úrovňami, ktoré precvičia vaše mozgové závity a miestami dávajú zabrať. V prípade, že by ste si chceli prečítať podrobnejšiu analýzu Hitman GO, odkážeme vás na našu recenziu.

Pamätáte si ešte časy starých dobrých Gameloft hier? Mobilných klasík s jednoduchou pixelovou grafikou a zábavnou hrateľnosťou, ktoré vzišli v dobách dávno minulých. V prípade, že odpoveď na otázku znie áno, máme pre vás dobrú správu, keďže kolekcia tridsiatich Gameloft hier je dostupná úplne zadarmo. Nájdete medzi nimi mnohé klasiky a unikátne hry, na ktoré si spomenú primárne majitelia tradičných tlačidlových telefónov.

Záverom musíme upozorniť, že kolekciu i Hitman GO získate priamo prostredníctvom Obchodu Play a obe aplikácie vám po nainštalovaní zostanú nastálo vo virtuálnej knižnici. Je pritom možné, že sa v nadchádzajúcich týždňoch dočkáme i Deus Ex GO, ktoré bude k získaniu zdarma, nakoľko sa jedná o posledný oficiálny titul menšej série. O prípadnej dostupnosti vás budeme pochopiteľne informovať.

Komentuj!