Register

A password will be e-mailed to you.

Internetový portál Humble Bundle opäť po nejakom čase zverejnil pozoruhodný balík všemožných titulov a k tomu navyše uvoľnil jednu hru zdarma. Balík tentokrát obsahuje hry súvisiace s vydavateľstvom 2K Games.

Čo sa týka žánrovej pestrosti, aj tentoraz sa vo výbere stretneme s najrozmanitejšími titulmi: od ťahových stratégii až po športové hry. Samotný balíček teda okrem najlacnejšej verzie za 1€, obsahujúcej tituly ako The Darkness II, Sid Meier’s Pirates!, Carnival Games® VR a Spec Ops: The Line v sebe zahŕňa aj dva ďalšie, drahšie varianty. Za 12.09 € k vyššie spomenutým hrám navyše prirátajte počiny ako The Golf Club 2019 featuring PGA TOUR, kompletnú BioShock kolekciu, Sid Meier’s Civilization® III: Complete a NBA 2K Playgrounds 2. A pokiaľ sa buchnete po vačku a rozhodnete sa zaplatiť najdrahší variant za 18.50 €, dostanete NBA 2K20, WWE 2K20, XCOM: Enemy Unknown Complete Edition, Borderlands GOTY Enhanced a Borderlands: The Handsome Collection.

Čo sa týka samotnej hry zdarma, ide o pozoruhodný 2D adventúrny počin Manual Samuel, pojednávajúci o mŕtvom Samuelovi, ktorému smrtka ponúkne návrat do sveta živých a to pod jednou podmienkou: musí prežiť na Zemi ešte jeden jediný deň. Problém je v tom, že Samuel bude musieť zvládnuť ovládať svoje telo kompletne manuále a to aj vrátane najzákladnejších životných funkcii, ako dýchanie a mrkanie. Vašou úlohou bude teda pomôcť Samuelovi prežiť tento jeden neobyčajný deň.

Samotná hra bude zdarma už len necelé tri dni, takže v jej prípade s aktiváciou neotáľajte. Čo sa týka nami prezentovaného balíka, tak ten končí až o necelých dvanásť dní, takže času na rozhodnutie, či nejaký z jeho variantov vezmete, máte ešte pomerne dosť.

Komentuj!