Register

A password will be e-mailed to you.

Nešťastné udalosti vo svete stále ovplyvňujú naše životy a najmä preto niektorí z nás doháňajú resty. Či už sa vraciate k starším filmom, seriálom alebo hrám, pravdepodobne na to aktuálne máte viac času, než obvykle. K spríjemneniu početných chvíľ strávených doba chce prispieť i vývojárske štúdio Ubisoft, ktoré ponúka jeden z najobľúbenejších dielov ságy Assassin’s Creed zdarma. 

Druhý diel dlhoročnej ságy o ezoterických zabijakoch je navyše mnohými hráčmi považovaný za ten úplne najlepší. Na ploche dvadsiatich až tridsiatich hodín ponúka slušnú príbehovú kampaň, počas ktorej sa preháňate po strechách renesančného Talianska, bojujete s nepriateľmi a stretávate kľúčové osobnosti vtedajšej doby (dôjde i na umeleckú ikonu Leonarda Da Vinciho). Druhý diel značky, ktorý sa na naše herné zariadenia pozrel v roku 2010 sa taktiež môže pochváliť slušným zástupom dobových zbraní, brnení a špeciálnych vylepšení rádu zabijakov, ktoré vám pomôžu pri stretoch s mocnou cirkvou a nebezpečnými templármi.

Je pravdou, že doposiaľ posledný diel s názvom Odyssey svojimi mechanikami a komplexnejšie poňatou hrateľnosťou dvojku prekonáva, i keď všeobecný konsenzus je taký, že kráľom série naďalej zostáva Assassin’s Creed II. To však nič nemení na fakte, že sa jedná o výborný audiovizuálny zážitok, ktorý nepôsobí výrazne archaicky, nenudí a hlavne ohúri skvelou atmosférou a zaujme príbehom, pričom ten sa rozvíja v dvoch samostatných rovinách – v súčasnosti a minulosti v koži Ezia Auditore da Firenze.

Kde teda môžete atraktívny titul získať? Je to jednoduché, stačí využiť vašu aplikáciu Uplay, prípadne zavítať na tento odkaz, prihlásiť sa a následne si hru uchmatnúť. Treba pritom podotknúť, že už navždy zostane vo vašej virtuálnej knižnici a teda sa nemusíte obávať, že by ste ju po niekoľkých týždňoch, prípadne dňoch, stratili. Nad ponukou každopádne príliš dlho neotáľajte, nakoľko je aktuálna iba do 17. apríla 2020, kedy si za Assassin’s Creed 2 budete musieť zaplatiť. Záverom nám nezostáva nič iné, ako vám popriať pevné sily a dúfame, že ku všetkému pristúpite poctivo a karanténu dodržíte. Snáď vám s tým francúzsky Ubisoft aspoň trochu pomohol.

Zdroj: pcgamer.com

Komentuj!