Register

A password will be e-mailed to you.

Photo mode, teda fotografický režim, je takmer neoddeliteľnou súčasťou väčšiny nielen PlayStation exkluzivít. Jedná sa o režimy, kde si môžete vytvoriť tie najkrajšie obrázky priamo z hry, keďže sa vám hranie zastaví a vy máte možnosť nastaviť si ľubovoľný uhoľ, rôzne filtre i doplnky a vytvoriť tak nádhernú fotografiu. A hoci Death Stranding bol a stále ešte je časovou exkluzivitou súčasnej platformy spoločnosti Sony, doposiaľ takýto režim nemal. To sa každopádne najnovšie zmenilo. 

Death Stranding vás, pravdepodobne, neminul, keďže sa jednalo o jednu z najočakávanejších hier súčasnej generácie, ktorá vzišla od majstra herného vývoja, Hidea Kojima. Reakcie po vydaní boli rozporuplné a hoci nemožno povedať, že si v recenziách hra viedla zle, mnohí očakávali niečo trochu iné, i keď samotný Kojima v rámci prezentácií a trailerov vlastne nikdy neklamal. Treba však dodať, že s pribúdajúcimi hodinami naberá hra na komplexnosti, spáde a akcii, čiže nakoniec ste ako vytrvalý hráč odmenený umne namiešanou kombináciu explorácie, taktického boja a bravúrneho naratívneho rozprávania. Navyše prítomné okolie pôsobilo nádherne a skutočne bolo zvláštne, že sme sa nedočkali pridania photo módu.

Každopádne, najnovší patch zaistil, že sa môžeme pustiť do vytvárania krásnych obrázkov, nakoľko Twitter Kojima Productions prišiel so správou, ktorá jasne hovorí, že bol takýto režim pridaný. Tým pádom môžete začať hľadať to najkrajšie pozadie pre vytvorenie dokonalého obrázka, ktorý zachytí krásu a nespútanosť prítomných krajov. Záverom môžeme ešte upozorniť na našu recenziu, ktorá sa podrobne prvotine Kojima Productions venuje.

Zdroj: Twitter.com

Komentuj!