Register

A password will be e-mailed to you.

Internetový portál GOG.com po nedlhom čase opäť vypustil zľavy na najrôznejšie hry a k tomu uvoľnil hru zdarma. Tentokrát ide o indie titul SYMMETRY.

SYMMETRY je hardcore sci-fi stratégia od nezávislého poľského štúdia Sleepless Clinic, ktorá vyšla na začiatku roku 2018 na PC a PS4, pričom sa dá hrať na mobilných platformách s OS Google Android a Apple iOS. Normálne stojí okolo 10 € a výhodou v našich končinách môžu byť české titulky. Príbeh sa odvíja od chvíle, kedy zo svojou kozmickou raketou stroskotáte na veľmi nehostinnej planéte a ako vodca expedície sa musíte postarať nielen o prežitie vašej posádky, ale aj o celkové udržovanie vesmírnej stanice, či opravu samotnej rakety pre úspešný návrat.

Okrem tejto hry zdarma prebiehajú v súčasnosti aj zľavy, pričom za pozornosť určite stojí výborný dungeon crawler Operencia Stolen Sun, za 22.59 €, donedávna dostupný iba výhradne na EPICu, či slovenský zástupca tohto žánru Vaporum iba za 9.99 €.

SYMMETRY má vďaka vektorovému vizuálu má veľkosť iba necelých 200 MB a môžete si ju zaobstarať z obchodu GOG.com zadarmo do 16:00 5. apríla 2020, takže nemáte už veľa času.

Komentuj!