Register

A password will be e-mailed to you.

Len pred niekoľkými dňami internet vyplavil niekoľko ďalších informácií o údajne pripravovanom titule Grand Theft Auto VI. Nikoho teda asi neprekvapí, že existencia hry sa stala nakoniec realitou. Kedy presne vyjde a na aké platformy?

Rockstar Games dnes oficiálne potvrdili práce na Grand Theft Auto VI, pričom hra sa znova presunie do slnkom zaliateho Vice City. Okrem Vice City však uvidíme aj časť Brazílie, aj keď konkrétne mesto spomenuté nie je. To však nie je všetko. Okrem toho má titul obsahovať ešte jedno mesto z Kolumbie a niekoľko ďalších, ktoré sa už nachádzali v predchádzajúcich tituloch. Zavedie nás do roku 1988, v ktorom budeme sledovať pašovanie drog a obchod s ľudským mäsom. Hlavnou postavou má byť muž, ktorý žije v Amerike, ale je občanom Kolumbie. Mapa Grand Theft Auto VI má byť logicky najväčšia a ponúkne pláže, lesy, hory, ale aj chudobné ulice Kolumbie a Brazílie. Viac informácií sa máme dočkať už čoskoro, pričom hra vyjde v roku 2022 na PlayStation 5 a Xbox Series X. PC verzia opäť absentuje. Rockstar Games ukazujú aj prvý trailer, ktorý si môžete pozrieť nižšie.

Po prezretí si videa ste už zrejme prišli na to, že žiadne Grand Theft Auto VI oficiálne ohlásené nebolo a jedná sa tak len o menší žart na prvého apríla. Snáď sme vás aspoň trošku pobavili v týchto ťažkých časoch. Samozrejme, skutočné informácie o prichádzajúcom titule Grand Theft Auto VI budeme naďalej sledovať.

Komentuj!