Register

A password will be e-mailed to you.

O mobilných hrách u nás nepíšeme príliš často, no pravdou je, že ide o čoraz populárnejšiu platformu. Väčšinou totiž ide o počiny, ktoré nestoja za reč, avšak z času na čas sa aj medzi mobilnými hrami objavia kúsky, ktoré stoja za pozornosť. No a práve dva takéto tituly aktuálne môžu majitelia zariadení s operačným systémom Android získať úplne zadarmo.

Prvou hrou je pokračovanie kúzelnej logickej hry Monument Valley. Titul je v predaji už takmer tri roky, čiže nejde o žiadnu novinku, no mnoho z vás mohlo tento počin štúdia ustwo minúť. Ak patríte do tejto skupiny, teraz je ideálna príležitosť napraviť to. Užijete si skvelé hádanky, čarovný vizuál a peknú atmosféru, ktorá je pre túto sériu typická. Zdarma je aj verzia pre zariadenia s iOS, takže aj v App Store nájdete Monument Valley 2 bezplatne.

Monument Valley 2 – Aplikácie v službe Google Play

Guide a mother and her child as they embark on a journey through magical architecture, discovering illusionary pathways and delightful puzzles as you learn the secrets of the Sacred Geometry. Sequel to the award-winning Monument Valley, Monument Valley 2 presents a brand new adventure set in a beautiful and impossible world.

Hlavnú hrdinku druhej hry nie je nutné nijako predstavovať, nakoľko ide o legendárnu Laru Croft. Na mobilných zariadeniach je Lara doma, keďže okrem aktuálne zdarma ponúkaného titulu Lara Croft GO je k dispozícii aj endless runner hra Lara Croft: Relic Run, pričom v minulosti bolo možné oficiálne zakúpiť aj Tomb Raider a Tomb Raider II. Tie však kvôli nejakým ťahaniciam z ponuky zmizli a je otázne, či sa niekedy vrátia. Každopádne, Lara Croft GO je taktiež veľmi podarená hra, ktorá sa okrem mobilných zariadení pozrela aj na PC a konzoly. Našu recenziu počítačovej verzie nájdete na tomto odkaze, v ktorej sa môžete presvedčiť, že je o čo stáť, obzvlášť ak je tento titul úplne zadarmo.

Lara Croft GO – Aplikácie v službe Google Play

Best Mobile/Handheld Game – The Game Awards 2015 Lara Croft GO is a turn based puzzle-adventure set in a long-forgotten world. Explore the ruins of an ancient civilization, discover well-kept secrets and face deadly challenges as you uncover the myth of the Queen of Venom.

Komentuj!