Register

A password will be e-mailed to you.

Spoločnosť Sony Interactive Entertainment (SIE) dnes oznámila podrobnosti k free trialu titulu Predator: Hunting Grounds. Skúšobná tohto očakávaného multiplayer titulu bude dostupná od piatku 27. marca 2020 (17:00 hod.) do nedele 29. marca 2020.

Vývojári zo štúdia IllFonic poodhalili, na čo sa hráči môžu tešiť.

Na začiatku si každý hráč zvolí buď úlohu predátora alebo príslušníka elitného Fireteamu. Obe roly majú svoj vlastný set zbraní, schopností a taktík na prežitie. Skúšobná verzia sa bude odohrávať v prostredí vybranej mapy Overgrowth zasadenej do tropickej džungle juhoamerických hôr. Či už si hráč vyberie predátora alebo niektorého z vojakov, bude na svojej ceste po mape čeliť aj nepriateľským partizánskym silám bývalého vládneho projektu Stargazer, ktoré sa v tejto džungli pohybujú.

Pri výbere príslušníka Fireteamu je možné zvoliť si jednu z troch vojenských postáv: skúseného veliteľa (Assault), rýchleho bojovníka (Scout) alebo odolného škodcu (Support). Plná verzia hry bude obsahovať aj štvrtý vojenský charakter. Pre zdolanie Predatora je potrebný každý z nich, pretože len vďaka tímovej spolupráci je možné dosiahnuť konkrétne ciele pre úspešné dokončenie jednotlivých misií. Pri každom vstupe do džungle je náhodne vybraná jedna z mnohých misií, vďaka čomu si hráč na vlastnej koži vyskúša neustále sa meniaci herný zážitok.

Pokiaľ si hráč vyberie rolu predátora, v skúšobnej verzii na neho čaká postava Huntera, pre ktorú je možné ďalej voliť medzi mužskou a ženskou verziou. Vzhľad postavy je možné upraviť aj výberom konkrétneho brnenia. V plnej verzii hry budú na výber tri charaktery predátorov: Hunter, Berseker a Scout. Ako ten najvražednejší lovec vesmíru bude Predator vybavený mimozemskými zbraňami, ako napríklad Plasma Caster-om pre boj na diaľku, a tiež špičkovými technológiami v podobe infračerveného videnia či pokročilého maskovania.

Pre vyskúšanie trial verzie zdarma je potrebné internetové pripojenie a platné PS Plus členstvo.

Vývoj hry Predator: Hunting Grounds má na starosti štúdio IllFonic. Vydavateľom je spoločnosť Sony Interactive Entertainment (SIE).

Viac informácií nájdete na stránke: www.playstation.sk.

Komentuj!