Register

A password will be e-mailed to you.

Hitman je vo svojom žánri a vlastne i v hernom priemysle ikonou. Len máloktorí z nás by nepoznali holohlavého zabijaka, ktorý sa vie svojich cieľov zbaviť na nespočetné množstvo rôznych spôsobov. Značka jednu dobu mierne tápala v tme a zdalo sa, že sľubnú budúcnosť pre ňu čakať nemožno. Z omylu nás každopádne vyviedol diel z roku 2016, ktorý bol rozdelený na samostatné epizódy. A práve kompletnú prvú sezónu vražedných dobrodružstiev si môžete uchmatnúť úplne zadarmo. 

Keďže je ponuka pomerne limitovaná, nebudeme vás príliš zdržiavať siahodlhým vypisovaním zjavných kvalít. Snáď postačí, že vás odkážeme na našu vtedajšiu recenziu a nalákame nováčikov v sérii na obrovské možnosti v rámci rozsiahlych lokácií, kde sa môžete naozaj vyhrať. Vývojári totiž nijak zvlášť netrestajú akýkoľvek prístup k hraniu, respektíve zabíjaniu. Najmä preto môžete postupovať ako kradmý duch a premyslenou vraždou odstrániť svoj cieľ, alebo jednoducho schmatnúť do ruky zbrane a vystrieľať všetko naokolo. Voľba je len a len na vás.

Kde sa teda môžete dostať ku kľúču zdarma? Stránka gg.deals ponúka Steam verziu atraktívnej hry. Stačí ak využijete tento odkaz, no a budete postupovať podľa zadaných inštrukcií, ktoré vás v závere odmenia hrou. Rozhodne však neotáľajte, nakoľko kľúčov je dostupných len 47 000, čo nepochybne odkazuje na nechválne známe číslo z tejto stealth série. My vám následne prajeme príjemne hranie a dlhé hodiny zábavy s nebezpečným Hitmanom.

Komentuj!