Register

A password will be e-mailed to you.

Množstvo vývojárov, prípadne gigantických korporácii sa rozhodlo podporiť masovú karanténu a pripútať hráčsku populáciu k obrazovkám. Výnimkou zrejme nie je ani digitálny poskytovateľ hier Steam a niekoľko vývojárskych štúdií, pretože sa môžete momentálne dostať k šiestim unikátnym hrám úplne zdarma a bez akejkoľvek námahy. 

Začneme ihneď najhorúcejším titulom, teda spomínaným rebootom série o archeologičke Lare Croft. Tomb Raider z roku 2013 predstavuje šikovne namiešanú kombináciu explorácie a výborne spracovanej akcie, ktorej nechýba bohatý arzenál, plynulosť a na vyšších obtiažnostiach i žiadaná výzva. V rámci pátrania na mýtickom ostrov v Dračom trojuholníku sa postavíte proti démonickým bytostiam i ozbrojeným vojakom a nakoniec prežijete dobrodružstvo, ktoré definovalo budúce roky vtedy ešte neskúsenej Lary. Tomb Raider môžete získať zdarma do 24. marca 2020, do ôsmej hodine rannej. Titul môžete získať priamo prostredníctvom tohto odkazu.

Nemenej zaujímavo znie i ponuka na počin Lara Croft and the Temple of Osiris. V tomto spin-off dieli sa pozriete do nebezpečného Egypta a to v kooperácii s tromi ďalšími hráčmi. Čaká na vás arkádová hrateľnosť, ktorá precvičuje hráčske reflexy počas skákania a súčasne na vás vývojári z Crystal Dynamics posielajú jedného protivníka za druhým. K dispozícii máte veľký počet zbraní a v prípade, že holdujete jednoduchým kooperačným strieľačkám z top down pohľadu, momentálne ju môžete získať úplne zdarma. Táto ponuka končí rovnako 24. marca 2020 o ôsmej hodine.

Ďalej si pre nás Steam pripravil párty hru určenú štyrom hráčom. Presnejšie ide o Headsnatchers, v ktorom sa snažíte oponentovi ukradnúť hlavu a tým pádom aj zvíťaziť. Nie až tak starý titul je k dispozícii zdarma len do 22. marca 2020. Limitovaná ponuka prestane byť aktívna o osemnástej hodine, čiže s touto aktiváciou dlho nezaháľajte. RPG Deiland pripomína 3D variáciu na populárne a mimoriadne úspešné Stardew Valley. To znamená, že sa staráte o získavanie rôznych surovín a budujete vlastnú planétu. Sandboxová záležitosť je dostupná zdarma až do 24. marca 2020, avšak končí už o siedmej hodine rannej.

K dispozícii je i ďalšia párty hra, tentokrát spomíname Drawful 2, ktoré vzišlo od úspešného štúdia Jackbox Games. To sa zaoberá žánrovými hrami a preto si kvalitou môžete byť takmer istí. Na záver dávame do pozornosti koziu variáciu na Call of Duty, teda humornú strieľačku pre viacerých hráčov s príznačným názvom GOAT OF DUTY. Tá je pre hráčov dostupná až do 31. marca 2020, konkrétne do devätnástej hodiny. Jedná sa o naozaj atraktívnu ponuku, ktorú by ste rozhodne nemali premeškať. My vám následne prajeme príjemne strávené chvíle s jednou zo získaných hier.

Komentuj!