Register

A password will be e-mailed to you.

Nedávno sme vás informovali o takzvanom goodie balíku k hrám zo série The Witcher. Platforma GOG ho ho ponúkala svojim fanúšikom v rámci širšieho jarného výpredaja. K dispozícii sú veľké zľavy na samostatné hry, ale aj celé balíky hier od vybraných vydavateľov. A ak by vám to bolo málo, môžete získať aj zaujímavú hru zdarma.

GOG ponúka už tradične veľké zľavy najmä na svoje vlastné tituly z univerza Zaklínača, ale samozrejme v ponuke je oveľa viacej žánrovo rozmanitých hier. S početných titulov vám môžeme doporučiť napríklad tieto: Styx: Master of Shadows (80%), XCOM 2 (75%), Daikatana (85%), Dishonored: Complete Collection (60%) alebo Teslagrad (90%). Za pozornosť však určite stojí aj napríklad Wolfenstein: The Two Pack, obsahujúci tituly Wolfenstein: The New Order a Wolfenstein: The Old Blood (50%), Pathfinder: Kingmaker – Royal Edition (50%), Torment: Tides of Numenera (75%) alebo Hellblade: Senua’s Sacrifice (66%).

Tento jarný výpredaj končí 30. marca 2020. Takže dovtedy máte ešte pomerne dosť času si vybrať niektorý z ponúkaných titulov. Pokiaľ však máte záujem o hru zdarma, ktorou je tentoraz zaujímavá plošinovka Mable & The Wood z minulého roka, čas máte iba do nedele, teda 22. marca 2020. Tú si môžete aktivovať na tomto odkaze, pričom po aktivácii vám už ostane na účte navždy.

Komentuj!