Register

A password will be e-mailed to you.

Výpredaje nie sú na poli digitálnych distribútorov nijakou novinkou. Každopádne vzhľadom na terajšiu poľutovaniahodnú situáciu, kedy je väčšina populácie nútená zostať doma, máme predsa len viac času na hranie mnohých hier. Ubisoft z tohto hľadiska nezaháľa a spúšťa atraktívne zľavy, v rámci ktorých sa viete dostať k veľkému počtu atraktívnych počinov za zlomkové ceny. 

Nakoľko sa cenového zvýhodnenia dočkali výhradne hry z produkcie francúzskych autorov, začneme ihneď z výberom toho najlepšieho. Jeden z najrozsiahlejších dielov zo série Assassin’s Creed s podtitulom Odyssey, ktorý sa radí k masívnym akčným RPG hrám s možnosťami v rámci dialógov a početnými bitkami počas obdobia starovekého Grécka. Môžete preskúmavať masívny svet, bojovať s mýtickými tvormi a zvádzať obrovské krvavé bitky na pevnine, prípadne na mori. Bez akéhokoľvek pochybovania môžeme skonštatovať, že ide o jeden z najkvalitnejších dielov série. Dočkal sa 67% zvýhodnenia a zakúpite si ho za 19,79 €.

Za zmienku nepochybne stojí aj posledný oficiálny diel série Far Cry, ktorý ponúka tradičnú dávku obrovského arzenálu zbraní, otvoreného sveta a veľkého množstva protivníkov. Pri dostupnej 75% zľave ho získate za 14,99 €. Zo staršieho súdka môžeme spomenúť napríklad vizuálne nádherné a príbehovo nemenej zaujímavé Valiant Hearts. Ide o kreatívnu adventúru z prostredia prvej svetovej vojny, ktorej nechýba srdce a žiadaná dávka emócií. So 70% zľavou je titul dostupný za 4,49 €.

Zabúdať by sme nemali ani na špionážnu stealth akciu Splinter Cell, ktorá sa dočkala 66% zľavy a zakúpite si ju za 1,69 €. Taktickú strieľačku Tom Clancy’s Ghost Recon: Future Soldier si so 66% zľavou kúpite za 5,09 €. A náš výber zakončíme adrenalínovo, keďže športové Steep, v ktorom predvádzate adrenalínové kúsky na zasnežených horách a kopcoch, si pri 75% zľave kúpite za 7,49 €.

Ak teda momentálne nemáte, čo hrať a radi by ste vyskúšali jeden zo zmienených počinov, máte čas do 26. marca 2020, kedy výpredaj končí. Ak by vás zaujímala kompletná ponuka zlacnených hier, nájdete ju na oficiálnej stránke Steamu, alebo na stránke samotného Ubisoftu. V prípade, že si niečo z výpredaja vyberiete, môžete sa podeliť o svoje úlovky prostredníctvom komentárov.

Komentuj!