Register

A password will be e-mailed to you.

Nielenže Ubisoft spustil masívny výpredaj svojich titulov, hráčom ponúka na vyskúšanie najnovší diel ságy o bratstve zabijakov. Ako a odkedy si môžete veľkolepé RPG vyskúšať? 

Odyssey získavalo vo svete výborné známky, keďže bolo chválené za obrovský svet, vizuálnu atraktivitu, množstvo hlavných a vedľajších aktivít, no v neposlednej rade za implementáciu hlbších RPG elementov. Rovnako súbojový systém prešiel určitými zmenami a na hráčom pôsobil predsa len o niečo komplexnejšie. Ostatne, už Origins sa pokúšal prísť s niečím novým, ale Odyssey ešte vylepšuje neisté rozhodnutia svojho egyptského predchodcu. Nemusíte sa preto obávať kvality, keďže aj odporcovia série nezriedka uznali, že ide o kvalitný titul v dovtedy stagnujúcej sérii.

Akčné RPG by malo byť voľne stiahnuteľné naprieč nadchádzajúcim víkendom, konkrétne od 19. do 22. marca 2020. Dostupné bude pre majiteľov konzol PlayStation 4, Xbox One ako aj pre vlastníkov osobných počítačov. Hru si môžete stiahnuť priamo prostredníctvom platformy Uplay, respektíve tohto odkazu. Ten môžete intuitívne nasledovať a dostanete k žiadanej hre. PC hráči budú mať na výber rovno z trojice platform, Uplay totiž doplní aj Steam a Epic Games Store. Tradične, ak sa po vypršaní atraktívnej ponuky rozhodnete titul zakúpiť, všetok postup na identickej platforme zostane zachovaný. Okrem toho budete za takéto vyskúšanie odmenený unikátnym brnením Ezia. Záverom ešte prikladáme našu recenziu, kde sa podrobne venujeme rozboru snáď najambicióznejšieho dielu série.

Assassin’s Creed Odyssey – Žoldnierska odysea | somhrac.sk

Komentuj!