Register

A password will be e-mailed to you.

Remake klasického akčného survival hororu nenecháva snáď žiadneho fanúšika poctivého strachu chladným. Capcom pritom dávnejšie sľúbil, že sa dočkáme demoverzie, keďže podobne tomu bolo aj v prípade minuloročného predchodcu. Vtedy sme vám priniesli aj naše stručné dojmy z 1-shot ukážky. Kedy možno očakávať ochutnávku tretieho dielu série? 

Momentálne nevieme, ku ktorej časti v rámci hry sa dostaneme, ale keďže trailer k demoverzii ukazuje exteriéry, bude to pravdepodobne úvod z pôvodného Resident Evil 3. Už predošlé videá to prezrádzali, no takéto demo definitívne potvrdí kvality nadchádzajúceho remaku, ktorý vyzerá a zrejme sa bude i podobne hrať ako výborne spracovaná dvojka, ktorá priniesla klasický horor k modernej generácii hráčov.

Dosť bolo slov, kedy vychádza oficiálna demoverzia? Nebudeme vás zbytočne napínať a prezradíme, že 19. marca 2020, teda tento týždeň vo štvrtok. Aktuálne nie je isté, či pôjde opäť o 1-shot typ prezentácie alebo demo, ku ktorému sa budeme môcť niekoľkokrát a opakovane vracať. Súčasne ešte dodávame, že momentálne sa ukážka nedá stiahnuť ani nijako získať, takže bude, pravdepodobne, sprístupnená až v priebehu budúcich dní.

Okrem toho je naplánované aj beta testovanie titulu Project Resistance, ktorý bol pôvodne prezentovaný ako najnovší prírastok do survival rodiny. To by malo prebehnúť 27. marca 2020 a priniesť tak výživnú ochutnávku variácie štúdia Capcom na funkčný koncept Dead by Daylight. Čo presne beta prinesie je otázne, avšak môžeme predpokladať, že v nej bude dostupná jedna mapa a v rámci nej si vyskúšate ako hru za preživších, tak aj za takzvaného masterminda, ktorý sa snaží hráčov zabiť.

Či Resident Evil 3 bude nasledovať šľapaje svojho predchodcu a prinesie nám výbornú kombináciu akcie, mrazivého ozvučenia a logických hádaniek je otázne, no všetko nasvedčuje tomu, že autori zopakujú minuloročný úspech. Na záver ešte pripomíname, že pokiaľ sa nič nezmení, obe spomínané novinky vyjdú 4. apríla 2020, konkrétne na platformách PlayStation 4, Xbox One a PC. Budete už tento týždeň skúšať nadchádzajúcu demoverziu? Pokojne nám dajte vedieť prostredníctvom komentárovej sekcie.

Komentuj!