Register

A password will be e-mailed to you.

Covid-19 vírus zrejme zasahuje mysle ľudí viac ako telo. Na tento trend reaguje aj EA a ruší všetky svoje live akcie, turnaje a série. Prevencia je však na mieste.

Vzhľadom na prebiehajúcu pandémiu Covid-19 je pochopiteľné, že ovplyvňuje aj naše každodenné životy. Po zrušených športových podujatiach prichádza rušenie aj tých digitálnych. EA totiž zrušila všetky turnaje týkajúce sa svojich hier. Menovite Apex Legends Global Series, EA Sports FIFA 20 Global Series, FIFA Online 4 Live Events a Madden NFL 20 Championship Series. Spolu s oficiálnymi podujatiami, ktoré EA zastrešuje, sa zrušia aj tie organizované tretími stranami. Ostanú len zrejme len možnosti prenosu a teda sledovania online. Online akcie budú pokračovať podľa plánu.

Na záver z redakcie prajeme v týchto dňoch veľa zdravia. A aj touto formou prizvukujeme, aby ste brali ohľad na svoje okolie a nebrali súčasnú situáciu na ľahkú váhu. Ostatne radšej v pohodlí domova pri našich milovaných hrách a v prípade nutnosti opustenia si radšej nasadte rúška. Nie je dôvod na paniku, no prevencia je na mieste. 

Komentuj!