Register

A password will be e-mailed to you.

Koronavírus je momentálne celosvetovým nebezpečenstvom, ktoré ohrozuje celú populáciu. I Slovenská republika už v rámci prevencii vyhlásila krízový stav a preto je veľké množstvo ľudí doma a v prípade, že sa jedná o hráčov, pravdepodobne sa venujú hraniu. Na to myslel aj jeden indie vývojár a preto vytvoril výbornú akciu, do ktorej sa zapájajú aj ostatní, vďaka čomu sa hráči môžu dostať k hrám zdarma. 

O čo presne teda ide? Matteo Sciutteri, autor nedávneho dungeon crawler RPG s názvom Conglomerate 451, sa rozhodol, že prostredníctvom služieb spoločnosti Google vytvorí tabuľku a do nej napíše zopár kľúčov, ktoré má k dispozícii, a ktoré chce rozdať. V princípe je tabuľka postavená na tom, že sa do nej pridávajú nové kľúče a hráči si ich aktivujú s tým, že ak tak učinia, napíšu nakoniec daného riadka slovo taken (to znamená, že kód už bol použitý). Treba dodať, že niektorým písanie komentárov nie je umožnené a tým pádom majú kontaktovať prostredníctvom e-mailu samotného Mattea.

V súčasnosti má celá tabuľka cez tisíc riadkov a hráči do nej neustále pridávajú nové kľúče. Treba však upozorniť, že nie každý je natoľko zodpovedný a vďačný, takže občas niekto zabudne dopísať jednoduché slovíčko po aktivácii. Preto to chce trochu šťastia, pevnú ruku a hlavne trpezlivosť. Hier, kódov k Steam počinom, PlayStation alebo Xbox titulom stále pribúda, čiže ak sa príležitostne do tabuľky vrátite, je šanca, že sa vám pošťastí niečo získať. Ak sa tak naozaj stane, podeľte sa so svojimi úlovkami prostredníctvom komentárovej sekcie.

Odkaz na stránku s tabuľkou a pribúdajúcimi kľúčmi nájdete na tomto odkaze

Komentuj!