Register

A password will be e-mailed to you.

Bordelands 3 je na PC momentálne dostupný výhradne prostredníctvom Epic Games Store. Avšak v tohto mesiaci sa konečne presunie aj na Steam a to spolu s druhou expanziou. Dostupný by mal byť aj crossplatform.

13. september 2019 bol ten deň, kedy Borderlands 3 vyšiel exkluzívne na Epic Games Store. Tento fakt nebol veľmi dobre prijatý komunitou fanúšikov a vývojárom, či vydavateľovi to dali pekne pocítiť. Paradoxne to však vôbec neovplyvnilo samotné predaje a Borderlands 3 sa stal najpredávanejšou hrou od 2K v priebehu prvých piatich dní od vydania. Predaje na platforme Epic Games Store boli taktiež veľmi dobre. Táto časová exkluzivita však uplynie v blízkych dňoch a tí z vás, ktorí odmietajú množstvo klientov a stále preferujú Steam, si konečne prídu na svoje.

V hre dokonca nájdeme crossplatformovú podporu medzi Steamom a platformou od Epicu. Gearbox chce hranie medzi klientami podporovať aj po vydaní a mnohé prvky ešte plánuje dotiahnuť. Momentálne je dostupná na Steame len Super Deluxe edícia, ta však bude neskôr doplnená aj tými, ktoré sú už dostupné na Epic Games Store. 13. marec 2020 je teda dátum, ktorý si priaznivci tejto hry a Steam klienta istotne zaznačia do kalendára.

Komentuj!