Register

A password will be e-mailed to you.

ASUS získal ocenenie magazínu Fortune ako jedna z najviac obdivovaných spoločností na svete – piaty raz po sebe sa umiestnil v rebríčku World’s Most Admired Companies v kategórii Počítače. Toto ocenenie je uznaním kvality produktov, služieb a hodnoty dlhodobej investície.

ASUS mal dynamický štart do roka 2020, na veľtrhu Consumer Electronics Show oznámil nové portfólio produktov a získal 11 ocenení CES 2020 Innovation Award pre produkty z kategórie notebookov, displejov, smartfónov a herného príslušenstva.

Byť jednou z najviac obdivovaných spoločností na svete magazínom Fortune zdôrazňuje dlhodobú snahu spoločnosti ASUS vytvárať neuveriteľné inovácie a prinášať každému všadeprítomný, úprimný a radostný inteligentný život. „Je našou cťou opäť prijať toto ocenenie od magazínu Fortune,” povedal predseda spoločnosti ASUS, Jonney Shih. „Reputácia, ktorú sme získali na celom svete, je odrazom našej vízie stať sa najviac oceňovanou poprednou inovatívnou technologickou firmou.”

Metodológia prieskumu

Magazín Fortune vykonal prieskum v spolupráci so spoločnosťou Korn Ferry. Prieskum pozostával z hodnotenia 1500 firiem. Tisícku najväčších amerických spoločností doplnilo 500 neamerických spoločností zo zoznamu Fortune’s Global 500, ktorých tržby sú stále vyššie ako 10 miliárd amerických dolárov. Z každého priemyslu boli zvolené firmy s najvyššími tržbami, celkovo 680 spoločností z 30 krajín. Z nich sa následne vyberali ocenené firmy podľa hlasovania výkonných pracovníkov, ktorí pracujú v danom odvetví.

Spoločnosť Korn Ferry vyberala najviac obdivované firmy v 52 kategóriách a na základe 9 kritérií, od hodnoty investície a kvality manažmentu a produktov až po sociálnu zodpovednosť a schopnosť priťahovať talentových ľudí. Kompletné hodnotenie spoločnosti ASUS si môžete prečítať na stránke:
https://fortune.com/worlds-most-admired-companies/2020/asustek-computer/

https://fortune.com/worlds-most-admired-companies/2020/asustek-computer/

Komentuj!