Register

A password will be e-mailed to you.

Február je už na konci a februárovú ponuku tak logicky vystrieda tá marcová. Aké hry si pripravili v Sony pre majiteľov PlayStation Plus tento raz?

V prvom titule sa pozrieme do sveta akčných adventúr, nakoľko sa do ponuky dostane Shadow of the Colossus. Cesta za záchranou mladej dievčiny je plná epických súbojov a skvelej hudby, čo platilo ako o originále, tak aj o tejto modernej prerábke. Hra výborne obstála aj v našej recenzii a kliknutím na tento odkaz si ju môžete prečítať. Tento titul je skutočná legenda a ak ste ho doposiaľ nehrali, mali by ste to napraviť.

Druhým titulom v marcovej ponuke bude plošinovka Sonic Forces, v ktorej si poriadne rýchlo zabeháme a taktiež aj zaskáčeme po rôznych úrovniach. Nakoľko je práve v kinách filmové spracovanie tejto legendárnej postavičky, zaradenie hry s modrým ježkom v hlavnej úlohe do PS Plus ponuky dáva zmysel, i keď ani zďaleka nejde o najlepšiu hru z danej série.

Okrem toho tu na záver máme pekný bonus pre predplatiteľov PlayStation Plus, nakoľko si od 27. do 29. marca 2020, a teda tesne pred vydaním hry, budete môcť vyskúšať trial verziu asymetrického multiplayerového titulu Predator: Hunting Grounds. K dispozícii bude ako hranie za vojakov, tak aj za najslávnejšieho vesmírneho lovca a mnoho hráčov tak bude môcť otestovať, či bude hra stáť za investíciu. Iba pre úplnosť, Predator: Hunting Grounds vyjde 24. apríla na PlayStation 4 a aj pre PC prostredníctvom Epic Games Store.

Zdroje: PlayStation.Blog (01), PlayStation.Blog (02)

Komentuj!