Register

A password will be e-mailed to you.

Vývojári z tímu Beenox si bezpochyby zaslúžia pochvalu za prácu odvedenú na Crash Team Racing Nitro-Fueled. Každý mesiac od vydania hry totiž hráčov zásobovali novým obsahom, a to úplne zadarmo. A hoci nám tento raz prinášajú poslednú Grand Prix sezónu, netreba zúfať, prísun nového obsahu bude prichádzať i naďalej.

Na blogu Activisionu sme sa dozvedeli, že nová Gasmoxia Grand Prix v Crash Team Racing Nitro-Fueled je zároveň aj to poslednou. Celkovo sme sa teda dostali na osem Greand Prix sezón, s ktorými sme dostali aj rovnaký počet nových tratí. Vyššie spomenutý prísun noviniek si preberieme nižšie, no podľa dostupných informácií je nová trať Drive-Thru Danger taktiež posledná, ktorá sa do hry dostane.

Jediným novým pretekárom je očakávaný Emperor Velo XXVII, ktorého si určite budú pamätať hráči, ktorí v minulosti mali tú česť s hrou Crash Nitro Kart z roku 2003. Okrem neho do hry pribudli legendárne skiny pre osem postáv, nové farebné prevedenia pre vozidlá, nové vozidlá, kolesá, polepy – skrátka to, čo aj v predošlých Grand Prix. Ak si budete chcieť odomknúť všetok obsah z Gasmoxia Grand Prix, pripravte si minimálne 53000 Wumpa mincí, ak teda nakúpite v Pit Stope výhodné balíčky. Samozrejmosťou sú aj odmeny za plnenie jednotlivých Tierov v Nitro Gauge, pričom aj máte zálusk na nového pretekára, budete musieť splniť bronzový Tier, čo je v podstate otázka niekoľkých desiatok minúť. Podrobnejší výpis nového obsahu odhaľuje nasledovný obrázok.

Skvelou správou pre pokročilých pretekárov bažiacich po výzve je prítomnosť nových “časoviek”, pričom tento raz je vyzývateľom sám Emperor Velo XXVIII. Ak ste sa potrápili pri časoch Dr. Nefriousa Tropyho a Nitros Oxida, po novom to bude ešte o niečo horšie, pričom do budúcna dorazí ešte náročnejšia výzva. Posledná Grand Prix je už v plnom prúde, nakoľko začala včera popoludní a potrvá do 22. marca.

Po tomto termíne sa Crash Team Racing Nitro-Fueled zmení. Žiadne ďalšie Grand Prix, (pravdepodobne) žiadne nové trate, avšak tým sa pretekanie nekončí. V hre totiž zostanú challenge, ktoré budú rozdelené do troch kategórií. Konkrétne pôjde o denné výzvy, týždenné a Pro výzvy, ktoré sa budú obmieňať raz za mesiac. Za plnenie výziev budú hráči dostávať Wumpa mince, za ktoré si budú v Pit Stope môcť odomknúť obsah, ktorý si nestihli sprístupniť doposiaľ.

Už teraz vieme, že do hry budú i naďalej pribúdať nové postavičky, pričom podla skúmania dát najnovšej verzie hry sa možno tešiť na postavy Lab Assistant, Baby N. Cortex a Baby N. Tropy. Sľúbené sú aj nové vozidlá, legendárne skiny, nové farebné varianty legendárnych skinov, nové polepy či farebné varianty na vozidlá, takže stále bude o čo stáť a hra po skončení záverečnej Grand Prix rozhodne nezomrie. Pre ozajstných majstrov budú k dispozícii aj ďalšie časové výzvy v režime Time Trials, pričom najnáročnejšie časy Emperora Vela tromfnú časy samotných vývojárov, ktorí určite vedia, ako prejsť jednotlivé trate za čo najkratší možný čas. To je z pripravovaných noviniek a budúcnosti hry zatiaľ všetko, čo vieme. Akonáhle budeme vedieť viac, prinesiem vám nové správy.

Zdroje: Activision Blog (01), Activision Blog (02)

Komentuj!