Register

A password will be e-mailed to you.

O Marvel’s Avengers toho bolo povedané skutočne mnoho. Podrobne sme si v minulom roku rozobrali ukážku z oficiálneho dema, ktoré vyšlo v lete, no a taktiež sme sa neskôr venovali možnostiam i prítomným funkciám. Hoci by bol pôvodný dátum vydania už za rohom, podľa správ z januára tohto roku si na neohrozených komiksových hrdinov vo virtuálnom svete počkáme predsa len o niečo dlhšie. Teraz, pekných pár mesiacov pred vydaním, dostávame ďalšie video priamo z hry, pričom to primárne upozorňuje na možnosť predobjednávky. 

Takmer minútová ukážka je súborom známych videí, ktoré boli do sveta vypustené v priebehu uplynulého roka. Preto vás v podstate nemá príliš čím prekvapiť ani zaujať, minimálne teda v tom prípade, že od samotného počiatku poctivo sledujete dianie a vývoj okolo kooperačného akčného RPG s menom Marvel’s Avengers. Môžeme však dodať, že počin pôsobí o niečo vizuálne atraktívnejšie ako na pôvodných videách, pričom dynamika súbojov a svižnosť bojovníkov zostáva stále zachovaná.

Zaujímať by vás mohol fakt, že ak sa náhodou rozhodnete titul predobjednať už teraz, bude vám sprístupnený exkluzívny prístup do beta testovania, čiže sa prednostne dostanete k hraniu a otestovaniu Avengers novinky (testovaní bude zrejme viacej, nakoľko je bežnou praxou prítomnosť exkluzívneho a po nejakom čase voľne dostupného odskúšania pred vydaním). Okrem toho bude vaša predčasná dôvera v schopnosti vývojárov odmenená exkluzívnymi kostýmami, špeciálnou menovkou a podľa všetkého aj ďalšími digitálnymi bonusmi, ktoré isto potešia a možno dokonca spríjemnia samotné hranie.

Vieme, že pôvodný dátum, ktorým bol 15. máj 2020, si môžete pokojne vyškrtnúť z kalendára, keďže Marvel’s Avengers pod taktovkou Crystal Dynamics a Eidos Montréal vychádza až 4. septembra tento rok. Na kruté superhrdinské boje proti početnej prevahe by sa mali pripraviť majitelia konzol PlayStation 4, Xbox One a rovnako aj hrdí vlastníci osobných počítačov, kde vzhľadom na terajší stav digitálneho herného priemyslu musíme dodať, že si hru bezproblémovo zakúpite prostredníctvom obľúbeného Steamu. Oficiálny dátum beta testovania momentálne nie je známy, avšak v prípade, že sa o ňom niečo dozvieme, budeme vás informovať prostredníctvom článku.

Komentuj!