Register

A password will be e-mailed to you.

The Bearded Ladies predstavujú po Mutant Year Zero: Road to Eden svoj ďalší projekt s názvom Corruption 2029. Pozrieme sa v ňom do dystopickej Ameriky, ktorú zachraňujú supervojaci.

Už onedlho sa na Epic Games Store predstaví Corruption 2029. Po zmutovaných zveroch dáva štúdio priestor extrému ľudskej rasy – supervojakom. A opäť pôjde o takticky zameranú hru. Tá bude nápadne pripomínať nové diely série XCOM. Hlavnou devízou by mal byť stealth postup, a teda špeciálne kamufláže, ktoré urobia vašich vojakov neviditeľnými. To budú vaše hlavné zbrane v úlohe poraziť tyranskú vládu, ktorá vládne na území Ameriky.

Tvorcovia sa čiastočne inšpirovali aj svojim Mutant Year Zero, odkiaľ sa preniesli mechaniky prípravy na boj. Okrem streľby teda strávite istý čas aj prieskumom terénu, napríklad hľadaním vhodných miest na prepady, či ostreľovacie posty. Priebeh samotnej hry však bude mať ďaleko bližšie k už spomínanej značke XCOM. Na mape nájdete ponuku misií a ciele, pripravíte sa na boj a nakoniec sa vrhnete na nepriateľa pomocou malého prepadového tímu. Zatiaľ však nie je jasné, čo bude náplňou hry medzi jednotlivými misiami a či budete môcť zlepšovať svojich vojakov, technológie, či základne.

Zverejnený trailer toho neukazuje veľa, no to však neznamená, že nemá čo ponúknuť – aj keď pôsobí trocha komornejšie. Vyzerá to tak, že niektoré prekážky a materiál sa budú dať zničiť. K dispozícií bude zrejme niekoľko rôznych zbraní a ich tried, pričom vaši vojaci by sa mali dať do istej miery upravovať. Aj v nepriateľských radoch budú figurovať rôzni protivníci. Samotná hra inak vychádza už o niekoľko dní, konkrétne 17. februára 2020, exkluzívne na Epic Games Store. Na svoje si teda prídu iba PC hráči.

Komentuj!