Register

A password will be e-mailed to you.

Francúzsky gigant Ubisoft, ktorý má svoje pobočky takmer po celom svete, má vo svojom kabáte skrytých niekoľko titulov. Zároveň aj potvrdil aj jednu mimoriadne očakávanú informáciu.

Tento rok z hľadiska vydania hier nezačal najlepšie a odložených bolo hneď niekoľko titulov. Samotný Ubisoft aktuálne pracuje na piatich veľkých AAA tituloch. Jeseň bude pre vývojárov a vydavateľov naozaj plodným ročným obdobím. Konkrétne od Ubisoftu sa dočkáme hneď troch veľkých hier. Malo by ísť o Watch Dogs: Legion, zatiaľ stále oficiálne neoznámený Assassin´s Creed: Ragnarok a, pravdepodobne, aj Tom Clancy´s Rainbow Six Quarantine. Následne by sme sa mohli v roku 2021 dočkať aj hier ako Gods and Monsters, či nového dielu Far Cry. Aktuálne sa však pohybujeme v rovine špekulácií.

Riaditeľ Ubisoftu Yves Guillemot sa taktiež nechal počuť, že nové konzoly budú vedieť prehrať aj staršie hry. Inými slovami, nová generácia konzol prinesie spätnú kompatibilitu a jedinou výnimkou budú, pravdepodobne, hry na Kinect. Ak si teda budete chcieť zahrať starší titul na novej konzole, stiahne sa vám automaticky aj patch, ktorý vám vylepší grafiku či framerate.

Komentuj!