Register

A password will be e-mailed to you.

Známa vydavateľská spoločnosť THQ Nordic sa v posledných rokoch čoraz viac rozrastá. Najnovšie sme sa dozvedeli, že spoločnosť sídliaca vo Viedni v susednom Rakúsku otvára na Slovensku nové herné štúdio.

To dostalo názov Nine Rocks Games a povedie ho veterán herného priemyslu menom David Durčák, ktorý v minulosti pracoval napríklad na hrách DayZ, Chaser, Conan, či mnohých ďalších tituloch. Zvyšok tímu taktiež pracoval na zmienených hrách, no skúsenosti majú, bohužiaľ, aj z hier ako Soldier of Fortune: Payback. Podľa všetkého teda ide prevažne o bývalých zamestnancov Bohemia Interactive a Cauldron. Dôležité však bude, ako sa podarí ich pripravovaný debutový titul pod hlavičkou Nine Rocks Games a nie to, čo majú na konte v predošlých pôsobiskách. O pripravovanej hre zatiaľ nemáme žiadne konkrétne informácie, no malo by ísť o kombináciu strieľačky a survivalu, čiže sa možno dočkáme niečoho podobného ako už spomínaného DayZ.

Na informácie si, každopádne, budeme musieť ešte nejakú dobu počkať, pretože v tíme sa ešte stále obsadzujú voľné pracovné pozície, o čom svedčí aj oficiálna stránka štúdia, či inzerát na stránke Profesia.

Zdroj: tlačová správa, Gematsu

Komentuj!