Register

A password will be e-mailed to you.

Kúzelná skákačka/metroidvania Ori and the Blind Forest dokázala v roku 2015 naštartovať značku, na ktorú môže Microsoft do budúcna spoliehať. Hoci sa spočiatku zdalo, že pôjde o jednu hru, dnes už je, vzhľadom na oznámené pokračovanie Ori and the Will of the Wisps, zrejmé, že Ori je pre Microsoft dôležitý a pravdepodobne sa s ním ani tento raz nestretneme naposledy.

Titul Ori and the Will of the Wisps bol oznámený už v roku 2017 počas tlačovej konferencie Microsoftu v rámci E3 2017, no do dnešného dňa na hru čakáme. Samozrejme, na kvalitný zážitok sa oplatí počkať, no odklady mnoho dôvery nevzbudzujú, ostatne ako u každého titulu. V tomto prípade by sme však naozaj verili tomu, že vývojári si zobrali čas navyše z dôvodu, aby finálny produkt naplnil nemalé očakávania a nie preto, že si nevedia rady. Teraz však vieme, že hru už ďalší odklad nepostihne, nakoľko vývojári z Moon Studios na Twitter účte Ori the Game oznámili, že hra je dokončená a mieri do lisovní aby stihla stanovený dátum vydania.

Ako môžete vidieť, hra dorazí do predaja 11. marca pre platformy PC a Xbox One a ak máte predplatenú službu Xbox Game Pass, budete si môcť tento titul zahrať v deň vydania bez toho, aby ste si hru zakúpili separátne. V prípade, že patríte medzi fanúšikov a chceli by ste si zaobstarať zberateľskú edíciu, je tu i táto možnosť. Tá ponúkne prémiové balenie, steelbook, samotnú hry, Art Book, poukaz na stiahnutie soundtracku v mp3 formáte a na CD dostane aj inštrumentálne skladby zahrané na piane. Na záver ešte máme informáciu o tom, že hra ponúkne českú lokalizáciu vo forme titulkov, takže si hru budú môcť naplno užiť aj hráči, ktorí neovládajú cudzie jazyky.

Zdroj: Twitter

Komentuj!