Register

A password will be e-mailed to you.

Informácie ohľadom Resident Evil 8 momentále naberajú na obrátkach. Aj keď ide o nepotvrdené leaky, aj na tých môže byť viac než dosť pravdy. Čo teda zatiaľ vieme o novom dieli tejto značky?

Pred nedávno prenikli na verejnosť informácie od istého zdroja o tom, že v príprave je Resident Evil 8 – nové originálne pokračovanie tejto série. Z dostupných správ sme sa dozvedeli, že osmička chce hráčov zrejme zaviesť do Európy a istej neznámej krajiny plnej biologických zbraní. AestheticGamer neskôr prišiel s teóriou, ktorá hovorí, že tieto informácie sa zrejme vydolovali z pripravovanej verzie Resident Evil 8, ktorá však bola zrušená a nedávno začal jej nový vývoj.

K týmto informáciám pribudli i ďalšie, ktoré pochádzajú z iného neovereného zdroja. Tie hovoria o tom, že hra bude ako jej predchodca vo first person pohľade. Zasadená by mala byť do stredovekého hradu a zimného obdobia. V hre by sa mal objaviť ako Ethan Winters, tak i Chris Redfield, no len v malej úlohe a na krátky čas. Nemal by chýbať ani protivník v štýle Mr. X. Hráča by mala v rámci príbehu prenasledovať akási temná ženská postava, ktorá sa bude dať na chvíľu odohnať. Nepriatelia by mali byť tvorení vlkolakmi, ale aj klasickými zombiami a psami.

Podľa zdrojov je hra vo vývoji od roku 2016 a zrejme nebude obsahovať v názve číslovku. V roku 2019 došlo k rebootu produkcie. Všetko sú to zatiaľ nepotvrdené informácie a je celkom možné že sa jedná o dva rôzne projekty – potenciálny reboot osmičky, alebo pokračovanie osmičky bez rebootu. Zatiaľ je jasné jedine to, že Capcom chce pokračovať v rozvíjaní značky a popritom sa venovať aj remakom starších klasík. Za mnohými z týchto leakov stojí práve AestheticGamer. Jeho informácie nemusia byť 100% správne, no história jeho tweetov si drží solídnu presnosť.

Komentuj!