Register

A password will be e-mailed to you.

Hoci najnovšie pokračovanie série Ghost Recon nedopadlo podľa očakávaní a zbieralo iba priemerné a mierne nadpriemerné hodnotenia, Ubisoft nemohol hru skrátka poslať k ľadu a prestať na nej pracovať. Dôkazom je aj Live Event, ktorý odštartuje už zajtra.

Takzvaný The Terminator Live Event do hry, ako naznačuje už samotný názov, prinesie legendárneho Terminátora. Nakoľko je však francúzsky Ubisoft na detailné informácie skúpy, nevieme akú podobu bude tento event mať a ani to, či Terminátor bude mať tvár Arnolda Schwarzeneggera. Nakoľko si však všetci spájame túto postavu práve so sedemnásobným Mr. Olympia, bolo by trochu zvláštne, ak by sme sa na Auroe stretli s Terminátorom s tvárou napríklad Gabriela Lunu z najnovšieho filmového pokračovania nazvaného Terminator: Dark Fate.

Ak ste fanúšikmi Ghost Recon série a hrali ste predošlý diel s podtitulom Wildlands tak vám určite neuniklo, že vtedy do hry pre zmeny zavítal ikonický vesmírny lovec Predátor. Či však bude mať event s Terminátorom rovnakú podobu, pravdepodobne, zistíme až zajtra. Zatiaľ si aspoň pozrite teaser, ktorý na príchod kybernetického zabijaka z budúcnosti láka.

Zdroj: PCGamer

Komentuj!